Ексклюзиви
середа, 07 грудня 2011 11:26

Оля Полякова позичає чоловіку-мільйонеру гроші

Оля Полякова позичає чоловіку-мільйонеру гроші

Оля Полякова не проміняє свого чоловіка ні на якого іншого. Про це співачка розповіла у ток-шоу "Заміж за мого сина" на каналі "Україна".

Як відомо, чоловік Полякової дуже заможна людина.

"Повинна бути, звичайно ж, любов. Тільки ось закохуватися потрібно в правильного чоловіка, а в багату людину закохатися набагато легше. А якщо серйозно, коли йшла заміж, думала, у мене багатий чоловік, потім поїздила по світу, подивилася, як люди живуть і зрозуміла, що помилилася. Але, тим не менш, любов зла і ні на кого його вже міняти не буду. Я така жінка, яка з будь-якого мільйонера зроблю ... просто хорошого чоловіка", - зізналася співачка.

Полякова поділилася, що у чоловіка часто немає готівки.

"Він займає її у мене. Так от, я завжди йому записую це. Він весь час обіцяє мені віддати ці гроші, адже сума вже більше зовнішнього боргу України. Подарунок до народження дочки я буду вже не просто просити собі, а вимагати. Минуло більше місяця, а презенту все немає", - підкреслила вона.

Артистка зізналася, що у неї в шлюбі подвійний розрахунок: вона не тільки заміжня за багатою людиною, але ще і в прекрасних стосунках зі своєю свекрухою, разом з якою вона і живе вже 2 роки.

"Навіть от сьогодні перед ток-шоу я зняла манікюр, ватки покидали, а свекруха моментально все зібрала і тут же викинула. Можна сказати, що я вийшла заміж через свекруху теж", - поділилася подробицями свого сімейного життя Ольга.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова позичає чоловіку-мільйонеру гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути