середа, 23 жовтня 2019 17:01

Оля Полякова поскаржилася на ейджизм в популярному телешоу

  Оля Полякова посіла крісло журі у 10-му сезоні шоу "Х-фактор". Фото: прес-служба
Оля Полякова посіла крісло журі у 10-му сезоні шоу "Х-фактор". Фото: прес-служба

Співачка Оля Полякова різко висловилася проти дискримінації на підставі віку. Таку реакцію викликала одна з учасниць шостого випуску вокального шоу "Х-фактор" на каналі СТБ.

На минулих вихідних однією з найяскравіших учасниць випуску "Х-фактор" стала Ілона Клешнина з піснею Алли Пугачової "Женщина, которая поет". У свої 57 років Ілона не соромиться віку, активно займається спортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кастинг "Х-фактора" прийшла колишня ув'язнена за вбивство

Поява жінки на сцені була ефектною. Під її враженням Полякова вирішила дізнатися секрет молодості учасниці і розкритикувати ейджизм, який існує в сучасному суспільстві.

"Коли я дивлюся на таких жінок, я не боюся віку. Дивлячись на Ілону, нічого не страшно. Я хочу на всю країну оголосити війну ейджизму. Запам'ятайте, люди, сьогоднішні 50 - це нові тридцять. Ви подивіться на наших дівчат за тридцять. Ми - молоді, красиві і ще дуже довго збираємося такими бути", - прокоментувала співачка.

Євгеній Кот, Ольга Полякова, Іраклій Макацарія, Валерій Жидков та інші знаменитості відвідали гала-концерт Міжнародного фестивалю "BALLET OPEN SPACE", ініціаторами якого стали прем'єри балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова поскаржилася на ейджизм в популярному телешоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути