пʼятниця, 22 грудня 2017 16:55

Ольга Сумська в Карпатах зварить грибний суп на відкритому вогні
6

Автор: Пресс-служба
  Ольга Сумська
Ольга Сумська

На різдвяні свята багато знаменитостей відправляться в Карпати, де в курортному містечку Яремче вже в п'ятий раз пройде фестиваль WINTER ROMANTIK FEST. Традиційно 6 січня в Святвечір на столі повинно стояти 12 пісних страв. Дві з них знаменитості приготують власноруч - кутю та пісну грибну юшку.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Влада Литовченко, Наталія Бучинська, Тетяна Гончарова та інші знаменитості відзначатимуть свято за всіма українськими традиціями, і насолоджуватимуться красою Карпат і свіжістю гірського повітря.рідних. Знаменитостям полюбився комфортний і гостинний готель в Яремче - ROMANTIK SPA HOTEL.

Автор: Пресс-служба
  Іван Гаврон
Іван Гаврон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Ребрик і Регіна Тодоренко похвалилися ідеальної посмішкою

"Кутя, безумовно, є головним різдвяним блюдом, - розповідає Ольга Сумська, - вона готується на основі пшеничної або ячмінної каші. А далі кожна господиня знає свій рецепт і свої інгредієнти. У нашій сім'ї люблять багату кутю, щедро приправлену родзинками, маком, медом , горіхами і 2-3 столовими ложками хорошого віскі і коньяку ".

"Свято в цьому році буде особливим, - каже засновник фестивалю і власник готелю ROMANTIK SPA HOTEL Іван Гаврон, - ми відзначаємо п'ятиріччя фестивалю і готуємося в повній мірі насолодитися природою Карпат, свіжим повітрям і різдвяним морозом".

Основні святкування пройдуть під відкритим небом, де знаменитості в величезному казані і на дровах приготують ароматну грибну юшку.

Автор: Пресс-служба
  Ольга Сумська з чоловіком та Іваном Гавроном
Ольга Сумська з чоловіком та Іваном Гавроном

"Нам приємно, що з кожним роком все більше українців віддають перевагу зимовому відпочинку в рідній країні і не відправляються за кордон, - продовжує Іван Гаврон, - це й не дивно, адже у нас з кожним роком зростає сервіс і вибір розваг. В першу чергу - це лижі і сноу-борди, а також - колоритна гуцульська кухня, прекрасні SPA-комплекси, басейни, і косметичні центри ".

Автор: Пресс-служба
  Влада Литовченко
Влада Литовченко
Автор: Пресс-служба
  Антоніна Матвієнко
Антоніна Матвієнко
Автор: Пресс-служба
  Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян
Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська в Карпатах зварить грибний суп на відкритому вогні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути