четвер, 30 листопада 2017 15:30

Лілія Ребрик і Регіна Тодоренко похизувалися ідеальною усмішкою
7

20 українських знаменитостей узяли участь у фотопроекті "Країна здорових посмішок" і розповіли, яку роль у їхній кар'єрі та особистому житті зіграла гарна усмішка. Ініціював проект відомий лікар-стоматолог Ярослав Заблоцький.

Проект має на меті навчити дорослих і підростаюче покоління правильно піклуватися про своє здоров'я, зокрема - про зуби і ротову порожнину.

"Хочу, щоб українці були здорові. А дня цього нам потрібно мати правильну культуру догляду за зубами, - каже професор Заблоцький. - Я не хочу, щоб моя країна займала перші позиції в світових рейтингах частоти зубних хвороб, щоб у 99 відсотків українців діагностували карієс, а у 65 відсотків - захворювання ясен. Важливо пам'ятати, що батьки повинні контролювати, як діти до 10 років чистять зуби чи допомагати їм у цьому. Крім того, не всі дорослі знають, як і коли це правильно робити. У своїх інтерв'ю та відео я детально розповідаю про це. Крім того, важливо кожні 6 місяців відвідувати лікаря-гігієніста, який робитиме діагностику та професійну чистку. Це світовий досвід, що Україна лише бере на озброєння".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська прийшла на відкриття центру по догляду за зубами

Успішні телеведучі, співачки, актори і спортсмени, які підтримали ініціативу доктора Заблоцького та журналу VIVA !, розповіли, як на їх особисте життя і кар'єру вплинула усмішка, і яку роль вона відіграє сьогодні.

"Часто посмішка відкриває більше дверей, ніж аргументована мотивація, груба сила, інтелектуальний тиск і навіть гроші", - зазначає В'ячеслав Соломка.

Фітнес-тренер і телеведучий В'ячеслав Узєлков зізнався, що саме усмішка колись відкрила йому двері до серця дружини, і допомогла швидко налагодити контакт із тещею. Телеведуча й актриса Леся Никитюк вважає, що справжню щиру посмішку, як і любов, ні за які гроші не купиш. А Лілія Ребрик впевнена, що усмішка - це наше найкраща зброя проти людей, які в нас не вірять.

Тимур Мірошниченко каже, що посміхається завжди - і коли цілується, і коли їсть і навіть, коли спить. Влада Яму змушують усміхатися три речі - красиві люди, вдалі жарти і його син, а Регіну Тодоренко - стрибки з висоти й екстремальні підйоми в гори.

"Посмішка - це трансформація наших позитивних емоцій. Як тільки ти одягаєш посмішку, світ, як дзеркало, усміхається тобі у відповідь ", - каже співачка й актриса Марія Яремчук.

Фотограф проекту - Дмитро Денисов, стиль - Ольга Іпатова, макіяж і зачіски - BOYKO Beauty Salon & School.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Ребрик і Регіна Тодоренко похизувалися ідеальною усмішкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути