Ексклюзиви
середа, 16 серпня 2017 17:02

Ольга Ракицька презентувала пісню, яку записала під час вагітності

Ольга Ракицька презентувала пісню, яку записала під час вагітності
Ольга Ракицька присвятила пісню донечці Фото: Прес-служба

Співачка Ольга Ракицька, яка взяла творчу паузу на час вагітності, випустила нову пісню і присвятила її своїй дочці

В основі нового треку, як і всієї творчості солістки групи # МОЙГОРОД, лежить особиста історія співачки. Ідея створення ліричної пісні з'явилася якраз в той момент, коли Ольга очікувала первістка.

Автором слів і музики нового синглу виступила близька подруга співачки Ольга Животкова, більше відома як Бажана. Саме вона написала і дебютну композицію групи "Здравствуй, мой город".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Ракицька представила новий україномовний трек

"З Бажаною ми багато спілкувалися перед написанням цієї композиції, я розповідала їй про те, що б хотіла чути в пісні, вона почула кожне моє слово і прохання. В результаті пісня вийшла дуже щирою, світлою. Записувала я її будучи на 9м місяці вагітності. так що кожне слово і кожна нота в цій пісні, відчуті всім серцем", - коментує Ольга Ракицька.

За словами співачки, пісня "Сонце" - це справжня ода материнству:

"Можу точно сказати, що материнство змінює будь-яку жінку. Я не виняток. З появою донечки, в моє серце вселилися якісь незрозумілі почуття, це особлива любов і ніжність. Діти нам додають сил і енергії. У мені з'явилося ще більше бажання ставити перед собою цілі і йти до них ", - поділилася Ольга.

Ольга Ракицька дружина захисника збірної України і ФК "Шахтар" Ярослава Ракицького, ідейний натхненник групи # МОЙГОРОД. У 2016 році група з треком "Не відпускай" пройшла у фінал національного конкурсу "Український формат", а пізніше пісня стала саундтреком до фільму ірано-чесько-українського виробництва "Осінні спогади". 23 квітня 2017 року Ольга подарувала чоловікові первістка. У пари народилася дочка Ярослава.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Ракицька презентувала пісню, яку записала під час вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути