середа, 12 червня 2013 19:32

Ольга Куриленко любить безпородних собак

Ольга Куриленко любить безпородних собак
Фото: Facebook

Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко виявилася великою любителькою собак. Причому особливо її приваблюють дворняги.

На думку Ольги, безпородні - нічим не гірше породистих. Хвилюють актрису і проблеми бездомних тварин в Україні, яких як і раніше дуже багато на наших вулицях.
На доказ цього Куриленко вирішила підтримати виставку безпородних собак "Кубок Барбоса", яка пройде в Києві 15 червня. І навіть сфотографувалася з агітаційним плакатом, що запрошує всіх прийти на захід і ще раз звернути увагу громадськості на проблему бездомних тварин і гуманні шляхи її вирішення.

"Я дуже підтримую зоозахисний рух у себе на батьківщині і заохочую такі проекти", - написала Куриленко організаторам кубка в "Фейсбуці".

Разом з оргарнізаторами "Кубку Барбоса" зірка закликає 15 червня прийти у парк Дружби народів у Києві і принести речі, які можуть дуже згодитися тваринам у притулках: підстилки, посуд, корм, іграшки, медикаменти. Також просто на виставці модна буде безплатно вибрати собі безпородного чотириногого друга.

Ольга Куриленко любить великих собак — як чистопородних, так і безпородьків. Кілька років тому актриса мріяла створити у своєму домі окрему ділянку для собаки.

"Ніколи не дочекаюся, коли зможу завести чотириногого друга, адже він ніколи не покине тебе, полюбивши іншого. Я обожнюю всіх тварин. Навіть маленьких щурів".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко любить безпородних собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути