вівторок, 13 грудня 2011 15:47

Олеся Стефанко подерла лице й зламала ногу через несправність повітряної кулі

Олеся Стефанко подерла лице й зламала ногу через несправність повітряної кулі

22-річна переможниця цьогорічного конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Олеся Стефанко зламала праву ногу.

Випадок стався під час зустрічі із шанувальником, який купив лот акції "Зірки на продаж". Він називався "політ на повітряній кулі з Віце Міс Всесвіт Олесею Стефанко". Коштував 20,5 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олеся Стефанко не хоче заміж за мільйонера

"Це сталося в понеділок зранку. Вчора вночі Олесю вже прооперували. Бо вона не тільки поламала ногу, а й добряче подерла лице. Тому їй зробили невелику пластику. Зараз вона ще в реанімації, але лікарі кажуть, що все буде добре. У гіпсі доведеться ходити якийсь час, плюс додадуться ще й милиці. Так що про роботу на наступні три місяці доведеться забути. А  в нас були заплановані новорічні серйозні корпоративи, де Олеся мала бути ведучою. Також похід на світські новорічні заходи. Олесі вже навіть шили сукню. Ще ми планували летіти в Штати", - зауважила директорка конкурсу краси Анна Філімонова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олеся Стефанко не їсть чіпси, сухарики та м'ясо

Аварія повітряної кулі сталася через несправність літального апарату. Через це пілот змушений був здійснити аварійну посадку.

Через різке зіткнення із землею Олеся зламала ногу. Чоловік, який був із нею, не постраждав.

"З юридичної точки зору це розглядається як нещасний випадок. Усе це прописується в контрактах, тому ніяких штрафів не буде. Олександра Ніколаєнко також у курсі ситуації. Вчора вона вже дзвонила до Лесі. Дуже хвилюється з цього приводу", - запевнила Філімонова.

Зараз ви читаєте новину «Олеся Стефанко подерла лице й зламала ногу через несправність повітряної кулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути