четвер, 20 жовтня 2011 19:25

Олеся Стефанко хотіла б стати телеведучою або актрисою

Олеся Стефанко хотіла б стати телеведучою або актрисою

Перша віце-міс всесвітнього конкурсу краси 23-річна Олеся Стефанко не може відмовитися від підборів. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Після конкурсу краси думала, що ніколи не взую підбори. Там доводилося цілими днями на них ходити. Але в спортивному взутті я себе досить незручно почуваю. Розумію, що в старості це десь обов'язково відіб'ється, але нічого не можу з собою зробити. В повсякденному житті я також на підборах. Балетки або кросівки взуваю лише коли мені треба пройти велику відстань", - зазначає дівчина, демонструючи чорні туфлі на 15-сантиметрових шпильках.

Життя майбутнього прокурора після конкурсу дуже змінилося.

"Мене постійно впізнають на вулиці. Я вже навіть виходила без макіяжу, але це не допомагає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олеся Стефанко - найтерплячіша наша міс за всю історію" — Філімонова

"Надіюся, що попереду багато контрактів. Я вже підписала контракт із одною фірмою і є її обличчям. Також до початку своєї професійної кар'єри хотілося б спробувати щось творче, наприклад, роль телеведучої або актриси. Конкретних пропозицій мені ще не надходило. Лише такі розмиті "непогано було б, якби ви вели якусь передачу" або "ми непроти, от буде у нас новий проект". Взагалі, після конкурсу ще не встигла нормально відпочити. Плани змінюються буквально з дня на день. От сьогодні я ще в Києві, а завтра треба буде кудись їхати", - зауважує Олеся.

З батьками Стефанко вже бачилася.

"Після Сингапуру я поїхала додому. Була в своїй рідній школі, де якраз був день вчителя, і у своєму рідному коледжі, якому в той день якраз виповнилося 15 років. Можливо, ще з'їжджу до батьків у листопаді. Тату якраз виповниться 54 роки", - підкреслила Стефанко.

Зараз ви читаєте новину «Олеся Стефанко хотіла б стати телеведучою або актрисою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути