вівторок, 13 вересня 2011 12:58

"Олеся Стефанко - найтерплячіша наша міс за всю історію" — Філімонова

"Олеся Стефанко - найтерплячіша наша міс за всю історію" — Філімонова

У бразильському місті Сан-Паулу пройшов фінал конкурсу "Міс Всесвіт". Перше місце зайняла представниця Анголи Лейла Лопес. Друге місце дісталося нашій Олесі Стефанко.

"Олеся зараз дуже щаслива, літає на крилах. Вона дуже вдячна всім, хто підтримував її: всім уболівальникам, всім фанатам, всім людям, які допомагали, які зробили багато для того, щоб вона перемогла. Для нас, для національного комітету, це перемога. Ми до неї дуже довго йшли. Попереду може бути тільки корона", - заявила Gazeta.ua організатор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова.

"Це великий результат для України. Для нашого комітету Олеся - "Міс Всесвіт", в незалежності від результатів. Але вибір журі - є вибір журі. Заперечувати його звісно ж не можна. Але для нас це місце завжди буде за Олесею", - підкреслила вона.

Філімонова зазначила, що Олеся не боялася повернутися в Україну без перемоги.

"Тому що розуміла, що все буває. Вона взагалі дуже сильна і стійка людина. І до речі дуже терпляча. Це найтерплячіша наша міс за всю історію. А це досить складна робота бути "Міс Україна-Всесвіт". Це не тільки лаври. Це і та сама критика журналістів, яка посипалася на її адресу після певних моментів. У нас люди взагалі не схильні підтримувати, вони схильні критикувати і своїх закопувати. Дуже хотілося, щоб наші люди патріотично ставилися до своїх", - наголосила вона.

Олеся Стефанко повернеться в Україну 15 вересня.

Усього в конкурсі взяли участь дівчата з 89 країн світу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Українка стала другою на конкурсі "Міс Всесвіт"

На початку фінального виступу всі конкурсантки вийшли на сцену, де дізналися імена 15 фіналісток, яких судді вибрали за підсумками попередніх змагань 8 березня. Ще одну учасницю вирішального етапу конкурсу було обрано за результатами глядацького голосування в інтернеті.

Боротьбу за титул вели представниці Франції, Косово, Колумбії, Китаю, Анголи, Австралії, Пуерто-Ріко, Бразилії, Нідерландів, США, Україна, Панами, Коста-Ріки, Португалії, Філіппін і Венесуели.

Потім 16 фіналісток взяли участь у дефіле в купальниках. З їхнього числа судді відібрали десять дівчат, які вийшли перед суддями у вечірніх сукнях. У третій частині конкурсу змагалися лише п'ять красунь - вони відповідали на питання суддів. За перше місце боролися представниці України, Філіппін, Китаю, Бразилії та Анголи.

Зараз ви читаєте новину «"Олеся Стефанко - найтерплячіша наша міс за всю історію" — Філімонова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути