Ексклюзиви
середа, 17 квітня 2013 16:40

Олена Водонаєва переживає через розлучення

Олена Водонаєва переживає через розлучення
Олена Водонаєва Фото: showbiz.delfi.ua

Олена Водонаєва зараз переживає непростий момент - шлюборозлучний процес з чоловіком Олексієм Малакеєвим. Але майже колишньому подружжю можна навіть трошки позаздрити - розлучаються вони не те щоб по-дружньому, а навіть знехотя.

Залишилось зовсім небагато, і телеведуча стане вільною жінкою. Як розповіла Альона, розірвання її шлюбу з Олексієм відбудеться наприкінці квітня. "Самі ми в суд не підемо, всі питання вирішують наші адвокати. А ми ... Ми з Льошею відключимо телефони і підемо удвох в ресторан. Як сім років тому, коли тільки познайомилися ...", - говорить Водонаєва.

"Моя мама і подруги кажуть, що я пришелепкувата ідіотка, божевільна дура, яка не цінує ідеального чоловіка і з жиру біситься. Адже найжахливіше в моїй ситуації - це не те, що я пішла від чоловіка, а те, що пішла від прекрасного чоловіка! - скаржиться телеведуча. - Льоша - найкращий чоловік на світі, гідний, сильний, розумний, прекрасно забезпечує сім'ю, не п'є, не гуляє, ми з ним майже не лаємося ... І все-таки я вважаю, що для нас з Льошею це - єдиний правильний вихід ...".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва показала еротичне фото

Нагадаємо, про свій розрив Водонаєва оголосила минулого місяця. "Рішення прийнято, - писала Олена. - Ми дуже довго думали, дуже багато говорили на цю тему. Ми вирішили, що наші стосунки не повинні бути засновані на юридичних полях. Завтра або післязавтра подаємо заяву. Хвилююся не менше, аніж перед весіллям ... ". Цікаво, що дівчина вже подавала на розлучення на початку року з метою "приструнити" Малакеєва - Альоні не подобалося, що коханий дуже багато часу проводить на роботі. Потім пара прийшла до консенсусу, зірка забрала заяву, але, на жаль, тривала гармонія недовго.

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва переживає через розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути