вівторок, 19 лютого 2013 14:27

Папараці підловили Олену Водонаєву під час зради чоловікові

Телеведуча Олена Водонаєва другий місяць методично спростовує чутки про своє розлучення. Однак пліткарі не вгамовуються. За даними преси, незважаючи на запевнення знаменитості про гармонію в сімейному житті, її підозріло часто бачать у компанії мільйонера Арсенія Шарова.

Сама Олена не раз говорила, що перебуває з Арсенієм в теплих дружніх стосунках. Однак на думку світських оглядачів, стосунки дружні вже давно переросли у щось більше. Так, днями Водонаєва прибула на святкування дня народження співачки Ірини Дубцової разом з Шаровим, але Арсеній зволів не блищати на заході. Зате після закінчення свята він заїхав за подругою, і разом вони поїхали у напрямку до однієї з квартир мільйонера.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва показала свої форми шанувальникам

Апартаменти Шарова пара залишила лише на наступний день.

Нещодавно Водонаєва підтвердила, що подавала документи на розлучення з чоловіком Олексієм Малакеєвим. "Так, був момент, коли мені в черговий раз набридло, що чоловік пропадає на роботі, і я вирішила всерйоз полоскотати йому нерви, - розповідала телеведуча. - У будь-якому шлюбі бувають кризи і конфлікти. Заяву я вже давно забрала, а Льоша в черговий раз сказав, що ми будемо більше часу проводити разом ".

І про всяк випадок ще раз підкреслила, що плітки про її роман з Шаровим не мають реальних підстав. ""Закохану парочку" засікли, коли вони вилітали з Шереметьєво на Барбадос. Ну і що робити? Не пояснювати ж кожному, що Арсеній - мій хороший друг, що папараці взяли нас на приціл, коли ми великою компанією вирушали на відпочинок. Не кричати ж на кожному перехресті, що я як і раніше щаслива заміжня, що краще людини, ніж Льоша, не зустрічала і навряд чи ще зустріну! Не показувати ж усім паспорт, справді?" - говорила Олена.

Зараз ви читаєте новину «Папараці підловили Олену Водонаєву під час зради чоловікові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути