четвер, 01 листопада 2012 18:02

Олексія Паніна звинувачують у побитті жінки

Олексія Паніна звинувачують у побитті жінки
Актор попри наявність відеодоказів заперечує даний факт Фото: screenmedia.com.ua

Олексій Панін ризикує потрапити до в'язниці. Струс мозку, розхитані зуби та синці - такі наслідки мала зустріч двох звичайних росіянок з актором. За побої одна з жінок Ольга Осипова має намір засудити Паніна.

Вона стверджує, що її жорстоко побив відомий російський актор. Відео, зняте відвідувачами миттєво поширилось інтернетом, повідомляє ТСН.

"Я нікого не бив. А жінки в ніякий суд не подавали. Вони намагалися писати заяви в міліцію", - розповів в ефірі програми "ТСН.Особливе" актор.

Все сталося в Росії у червні минулого року. За версією Осипової, яка є власницею придорожнього кафе у селі Пенкіно, Панін зайшов до неї випадково. Ані вона, ані відвідувачі закладу зірку не впізнали. Саме це його розлютило. За словами жінки, він її вдарив в обличчя, а потім вихопив з-за барної стійки пляшку і від Паніна дісталося уже дівчині відвідувачці. Попри відеодокази актор слова власниці кафе заперечує.

"Був скандал. Була якась ситуація. Але ніяких бійок не було", - підкреслив він.

Сам Олексій жертвою називає себе. А Ольгу Осипову — наклепницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик знялася у фільмі заради Олексія Паніна

"Це одна жінка, про яку йдеться. Вона була досить відома серед маленького райончика, де вона живе. І жодна людина про неї добре не відгукувалась. Вона заробила собі певні гроші, похиталась по жовтим програмами, їй за це платили. Для неї, мабуть, це великі гроші. Ну, Бог їй суддя", - підкреслив актор.

Панін стверджує, що це не перша жінка, яка намагається обмовити його і приписати кримінальний талант. Заяву про побиття кілька років тому уже писала його колишня дружина. Тепер він з нею судиться. Звинувачує у наклепі і хоче у неї відібрати доньку.

"Я найкращий тато у світі", - підкреслив актор.

Зараз ви читаєте новину «Олексія Паніна звинувачують у побитті жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути