Ексклюзиви
середа, 11 серпня 2010 15:54

Дочка Олексія Паніна оголошена у розшук

Дочка Олексія Паніна оголошена у розшук

Судова тяганина між актором Олексієм Паніним і його колишньою цивільною дружиною Юлією Юдінцевою за право опіки над їхньою спільною дочкою Анною, що тягнулася більше року, завершилася перемогою матері - суд ухвалив, що дитина повинна жити з Юлією. Проте актор навідріз відмовився передати дитину матері, і та подала заяву в розшук. Між тим, сам Панін не переховується, знаходиться на фестивалі у Виборзі, де в інтерв'ю підтвердив, що не має наміру віддавати дитину.

Панін звинувачує колишню цивільну дружину в здирстві.

"Анні добре у мене, і моя мама допомагає мені виховувати дочку. Я дитину навіть на зйомки беру. А колишня дружина просто хоче від мене грошей, квартиру і все інше. Просто переслідує свої корисливі цілі, і все. Коли вона пила горілку, то чомусь не думала про нашу дочку. А зараз їй закортіло відібрати її у мене!" - сказав він.

Панін також повідомив, що не може довірити дитину жінці, яка "лежала декілька місяців в божевільні".

Юлія, у свою чергу, говорить, що вже рік не бачила дочки і не може її побачити навіть після рішення суду. На її думку, дитина зараз знаходиться у Володимирській області, у селі Даниловка. Там у Паніна є будинок, за дівчинкою доглядають мати Олексія і його родичі.

За словами Юлії, востаннє вона приїжджала в це село з судовими приставами, але дівчинку так і не вдалося побачити - Юлія та її друзі вважають, що дитину заховали.

Тепер Юлія Юдінцева має намір подати до суду на Паніна - вона домагатиметься, щоб актора позбавили батьківських прав або хоч би частково обмежили його права.

Сам Олексій Панін ні від кого не переховується - зараз він знаходиться у Виборзі, де засідає в журі кінофестивалю "Вікно до Європи". На питання журналістів про дочку він відповів: "Навіть програвши суд, я вважаю, що я правий, і дочку нікому віддавати не збираюся".

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Дочка Олексія Паніна оголошена у розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути