середа, 06 квітня 2016 16:52

Олексій Панін запевнив, що не викладав оголене фото

Олексій Панін запевнив, що не викладав оголене фото
starslife.ru

Скандаліст Олексій Панін заявив, що не розміщував на своїй сторінці в соціальній мережі "оголене", і вважає це витівками недоброзичливців.

Нагадаємо що недавно громадськість була шокувала оголеною фотографії Олексія на сторінці в соціальній мережі у відкритому доступі. Публіка була стривожена, тому що восьмирічна дочка Паніна Нюся могла побачити батька в такому вигляді. Панін присягається, що не міг розмістити фотографію з особистого архіву, тому що "день сидів без інтернету".

"Я не викладав цю фотографію в блог. Я вже давно підозрював, що мою сторінку в інтернеті зламали. Якісь люди, які до мене не дуже добре ставляться і хочуть мене скомпрометувати, виклали це фото. Цей знімок знаходився в прихованих фотографіях, де зберігається мій альбом з нудистських пляжів. Цю фотографію я не міг викласти, тому що я добу був без інтернету. Зайшов і виявив у себе на сторінці приватне фото у відкритому доступі. Звичайно, я відразу його видалив. Я ще раз підкреслюю: цю фотографію я не викладав", - розповів артист.

При цьому Олексій і не приховує, що любить оголюватися і нічого поганого в цьому не бачить. Сам він з вісімнадцяти років є завсідником нудистських пляжів. Любов до таких місць відпочинку йому прищепила його давня подруга мешканка Ялти Ася. З попередньої дружиною Люсею вони також часто відвідували нудистські пляжі і навіть жили там якийсь час.

"Нічого непристойного в них немає. Туди приїжджають сім'ї з дітьми, але при дітях ніхто сексом не займається. Якщо хтось вважає, що купатися треба в плавках і купальниках - це ваше право, я вважаю за краще робити це оголеним. Люди самі вбили собі в голову стереотипи, а ми і наші діти - вільні люди. Я ніколи не приховував своєї позиції, але це скандальне фото я не викладав "- заявив Панін.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Панін запевнив, що не викладав оголене фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути