вівторок, 13 вересня 2011 19:22

Олександра Ніколаєнко вчила Олесю Стефанко ході по телефону
11

Фото: Фото: Reuters

Олеся Стефанко пережила божевільний стрес протягом трьох тижнів підготовки до фіналу конкурсу "Міс Всесвіт". Про це Gazeta.ua розповіла організатор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова.

Нагадаємо, в бразильському місті Сан-Паулу пройшов фінал конкурсу "Міс Всесвіт". Перше місце зайняла представниця Анголи Лейла Лопес. Друге місце дісталося нашій Олесі Стефанко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Українка стала другою на конкурсі "Міс Всесвіт"

У Сан-Пауло з Олесею були Олексій Дівєєв-Церковний та сестра Олександри Ніколаєнко Оксана.

"Сама Олександра не змогла бути присутньою на конкурсі цього року. Вона зараз в Америці і дивилася телетрансляцію в прямому ефірі. Олександра щодня по п'ять разів на день давала Олесі консультації по телефону. Це зробило свою справу. Вона її психологічно підтримувала, налаштовувала. По телефону вони навіть вчили ходу, опрацьовували, як вона буде йти по сцені. Це все заслуги Саши", - зазначила Філімонова.

"Виступ Олесі в Сан-Пауло - це великий подарунок для України. Я пишаюся, що моя команда професіоналів з національного комітету вміє вирощувати переможців. Це ще не корона, але ми були за крок від перемоги. Я вдячна всім людям, які нам допомагали в підготовці Олесі до конкурсу. Незважаючи на те, що багато наших співвітчизників не бажали їй перемоги і не хотіли їй допомагати. Але знайшлися люди, в тому числі й з інших країн, які підтримали і розкрили її потенціал", - підкреслила президент національного конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександра Ніколаєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олеся Стефанко - найтерплячіша наша міс за всю історію" — Філімонова

Філімонова поділилася, що у Олесі був шалений стрес протягом трьох тижнів: "Тому що був момент кризовий, коли вона розчарувалася в своїх силах, коли вона впала духом. Таке буває, це нормально: коли ти недосипаєш, коли ти постійно в русі. Саша дуже підтримала, витягла її. На сцені Олеся розслабилася, психологічно почувалась комфортно і отримувала задоволення від процесу".

Зараз ви читаєте новину «Олександра Ніколаєнко вчила Олесю Стефанко ході по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути