пʼятниця, 06 серпня 2021 19:31

Олександр Стоянов врятував на відпочинку акулу
3

Маленькі рифові акули на людей не нападають
Фото: надав Олександр Стоянов
Маленькі рифові акули на людей не нападають
Маленькі рифові акули на людей не нападають

Артист балету Олександр Стоянов організував відпочинок для дружини Катерини Кухар на Мальдивах. Подружня пара весело проводить час: вчаться миловарінню, плавають в морі, займаються снорклінгом, танцюють на пляжі і звичайно відвідали одне з найулюбленіших розваг Стоянова - риболовлю. Золоту рибку Олександр не спіймав, але витягнув з води акулу.

"Я єдиний, хто на цій риболовлы зловив рибу. Одну нам приготували на наступний день, а акулу ми відпустили. Вперше в житті тримав акулу в руках. Це звичайно потужні створыння, і вони за поведінкою дуже відрізняються від риб. Її потрібно було тримати дуже міцно за зябра і хвіст. Я зловив нешкідливий вид - рифову акулу, вони на людей не нападають: зареєстровані випадки агресії, в основному спровоковані людьми. Такі акули плавають біля нашого будиночка і найчастіше біля ресторану, це 200 метрів від нашого будиночка, тому що сушеф їх підгодовує рибкою. Там акули габаритні - розміром 2-3 метри, але на людей вони не нападають.

Ця акула до останнього боролася за життя і робила це набагато сильніше, ніж інші риби. Так вийшло, що вона заковтнула гачок, нам довелося різати волосінь і витягувати гачок через іншу сторону, щоб її врятувати. Якби інші риби стільки пробули на суші, поки їх рятують, не факт, що оклигали б, а ця, як тільки потрапила в воду, миттю попливла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За що телеведуча вибачилася перед Катериною Кухар в день народження її зіркового чоловіка

Уряд Португалії дозволив в'їзд в країну для українських туристів.

Громадяни України зможуть подорожувати по Португалії з 26 липня, в фейсбуці повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Стоянов врятував на відпочинку акулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути