Ексклюзиви
пʼятниця, 23 червня 2017 11:51

Олег Винник зізнався, чим його зачаровують жінки
4

Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник

Співак Олег Винник став головним героєм нового номера журналу "Отдохни" і дав відверте інтерв'ю про те, як ставитися до своєї популярності.

Редакція глянцю так коментує свій вибір:

"Олег Винник - артист, який збирає величезні концертні зали і стадіони, заряджає своєю позитивною енергією і надихає. Шанувальники в усьому світі його обожнюють, а колеги-артисти навіть злегка побоюються ...".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На концерт Олега Винника прийшли 10 тисяч українців

В ексклюзивному інтерв'ю виданню співак поділився секретами свого успіху, розповів про зворотній бік популярності, а також зізнався на що, в першу чергу, звертає увагу в жінках.

На концертах Олега Винника кожна жінка відчуває, що всі пісні артист співає особисто для неї. І це не дивно. За словами музиканта, якщо людина вміє любити, то її любові вистачить не тільки на весь зал, а й на весь світ. Під час виступів не стримує свої почуття.

"Я ніколи не замислювався, наприклад, що потрібно чимось надихнутися, щоб написати пісню або де взяти енергію, щоб глядачі це відчули ... Я виходжу на сцену, і мене просто розриває від почуттів, я співаю і ділюся з залом емоціями.

Величезна популярність Олега Винника навчила артиста зручно почувати себе в будь-якій ситуації.

"Я звик до того, що постійно на виду. Наприклад, я приходжу з тренером в спортзал, люди підходять, фотографуються зі мною ... А буває, що в ресторані обідаю, і весь склад офіціанток закладу пильно спостерігає за цим. Сидиш з тарілкою борщу, як на сцені! ", - ділиться Винник.

Також в довірчій бесіді з журналістами відверто заявив, що в жінках для нього важлива не тільки форма, а й зміст.

"Як будь-який нормальний чоловік, я дивлюся на жінку з ніг до голови і проводжаю її поглядом, щоб оцінити з усіх боків. І це не якесь одкровення. Я вважаю це нормальним і так повинно бути. Але для мене дуже важливо, щоб дівчина була не тільки красива, але розумною і досить мудрою. В цьому і є жіноча сила, яка зачаровує ", - вважає виконавець.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник зізнався, чим його зачаровують жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути