середа, 14 червня 2017 17:51

На концерт Олега Винника прийшли 10 тис. українців
14

Олег Винник
Фото: Alex Sakhnenko
Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник

10 червня в рамках концертного туру "Моя душа ..." Олег Винник подарував шоу жителям Сум. Олег Винник виступив на стадіоні Ювілейний, зібравши близько 10 тисяч глядачів.

Біля воріт стадіону артиста традиційно зустрічав його фан-клуб з різних міст, який підготував масу сюрпризів для свого кумира. Приємні моменти очікували Олега Винника і під час самого концерту. Імпровізований дует, десятки букетів і зізнань у коханні - виступ музиканта викликало справжній ажіотаж у фан-зоні та на трибунах. Прямо зі сцени зі словами "Хай у нас буде мир!" співак запустив в небо подаровані шанувальниками повітряні кулі. А після пісні "Здрастуй, наречена" в черговий раз став свідком пропозиції руки і серця. До виконавцю піднявся молодий чоловік і на очах десятитисячної аудиторії зізнався своїй дівчині в коханні.

Грандіозний концерт завершився композицією "Візьми мене в свій полон". Глядачі довго не відпускали музиканта зі сцени. Під овації публіки артист двічі виходив на біс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шанувальники "викрали" Олега Винника з концерту

Масштабний всеукраїнський тур Олега Винника "Моя душа ..." триває. Незабаром Олег Винник повторить своє шоу на стадіонах Івано-Франківська, Хмельницького та Луцька.

Зараз ви читаєте новину «На концерт Олега Винника прийшли 10 тис. українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути