Ексклюзиви
четвер, 15 серпня 2024 17:39

Олег Винник вперше вийшов на зв'язок після звинувачення у брехні: який вигляд має артист
3

Олег Винник
Фото: Скріншот
Олег Винник
Олег Винник

Співак Олег Винник вийшов на зв'язок з прихильниками й підтвердив повернення на сцену.

У мережі з'явилося відео з артистом, на якому він говорить про нову пісню.

"Я хочу вам подякувати, що ви зі мною, за те, що вірили, вірите, що залишаєтеся зі мною. Ніхто не пішов. За те, що при такій страшній годині, при такій клятій, лютій війні в нашій країні ви ніколи про мене не забували. Дякую за ваші подарунки на день народження і не тільки, так що з вами не пропадеш, їсти завжди є що, ви завжди мене дивуєте своїми смаколиками", - заявив Олег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дали фальшиві гроші на ЗСУ: реперку alyona alyona обдурили за кордоном

Додав, що жив два з половиною роки думками про творчість і подякував захисникам України.

"Це те, що наболіле, з чим я жив два з половиною роки. Це те, де я хворів і де одужував з цією піснею. Я та людина, яка співає про наболіле - про своїх людей. Я теж відношу себе до своїх людей. Знаю, що ви вірите. І ніхто мене ніколи не шукав. Я знаю, що ви ніколи не задавали ніяких запитань: "Де ти, Олеже? Що ти? Як ти? Що з тобою? "Усе в Олега, слава богу, уже нормально. Тільки сентиментальність з'явилася. До перемоги разом. Разом ми все зможемо. Це горе, яке ми переживемо. Після величезного горя буде величезне процвітання", - підсумував виконавець.

Нагадаємо, колишній продюсер Винника - Олександр Горбенко - звинуватив артиста у брехні. Чоловік заявив, що у виконавця не було ніякої хвороби, а своїм виїздом з країни Олег зірвав чимало концертів, інтерв'ю, фотосесій. За словами Горбенка, артист бреше й про багатомільйонну допомогу ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник вперше вийшов на зв'язок після звинувачення у брехні: який вигляд має артист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути