Ексклюзиви
середа, 14 серпня 2024 17:17

Колишній продюсер Винника заявив, що артист набрехав про хворобу й допомогу ЗСУ
3

Олег Винник з колишнім продюсером
Фото: instagram.com/olegg.vynnyk
Олег Винник з колишнім продюсером
Олег Винник

Колишній продюсер Олега Винника - Олександр Горбенко - звинуватив артиста у брехні.

У своєму Facebook чоловік заявив, що у виконавця не було ніякої хвороби.

"Вам достовірно відомо, що є причиною дивної поведінки, неадекватних слів та вчинків артиста, який став жалюгідним мемом і посміховиськом для всієї країни. Ви знали, що до війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора року розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера і команди, як мантру вперто повторювати цю нісенітницю", - звернувся він до фанклубу Винника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можливо зроблю комусь боляче" - Сергій Притула зізнався, що не дозволяє собі під час війни

Додав, що своїм виїздом з країни Олег зірвав чимало концертів, інтерв'ю, фотосесій. За словами Горбенка, артист бреше й про багатомільйонну допомогу ЗСУ.

"Ви два роки ганяєте по колу фото та відео одних і тих самих автомобілів, кількість яких, у ваших байках, з кожним місяцем зростає, додатково розповідаєте казки про сотні тисяч євро таємної допомоги, невідомо чим, невідомо кому. У вас є хороша можливість виставити мене дурнем, опублікуйте звіт і покажіть хоча б третину суми, яку ви вперто декларуєте, людям було б цікаво побачити звіт вашого розрекламованого фонду, скільки донатів ви зібрали за два роки, на що їх витратили. Звичайна практика. Ви цього не зробите, від слова "ніколи", з тієї простої причини, що ніколи не було того, чого ніколи не було", - написав продюсер.

Олег Винник, який з початку повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини, повертається на велику сцену. Артист планує презентувати нову україномовну пісню "Мої люди". Про це заявила голова офіційного фан-клубу зірки - Валерія Барон .

Зараз ви читаєте новину «Колишній продюсер Винника заявив, що артист набрехав про хворобу й допомогу ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути