четвер, 15 жовтня 2020 12:05

Олег Винник розповів, чи повернеться на паркет "Танців з зірками"

Олег Винник розповів, чи повернеться на паркет "Танців з зірками"
Олег Винник продовжив студійну роботу. Фото: надане піар-агентом артиста

У 7-ому прямому ефірі "Танців з зірками" Олег Винник повідомив про своє рішення не повертатися на паркет. Співак розповів, що 7 жовтня, здав ПЛР-тест на COVID-19 і аналізи крові, за результатами яких стало відомо, що хвороба відступила. А також подякував шанувальникам і глядачам танцювального шоу, які підтримали його і чекали повернення в проєкт.

"Я поважаю вашу працю, ви всі дуже круті. З мого боку було б дуже цинічно повернутися на паркет, пропустивши кілька тижнів репетицій і прямі ефіри", - пояснив своє рішення музикант.

Згідно з правилами "Танців з зірками" Олег Винник та Олена Шоптенко змушені були покинути проект в 6-ому випуску, пропустивши два ефіри через коронавірусну хворобу. Однак інші учасники, телеглядачі, користувачі соцмереж і зірки українського шоу-бізнесу виступили проти "дискваліфікації" пари і звернулися до творців шоу з проханням повернути її на паркет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками-10": одна із пар не змогла вийти на паркет

Олег Винник продовжив студійну роботу. Незважаючи на те, що в період хвороби артист схуднув на 10 кг, він активний, налаштований позитивно і вже готовий творити.

Учасники "Танців з зірками", телеглядачі, користувачі соцмереж і зірки українського шоу-бізнесу влаштували флешмоб на підтримку однієї з найяскравіших пар на паркеті. Згідно з правилами танцювального шоу Олег Винник та Олена Шоптенко змушені були покинути проект, пропустивши два ефіри через хворобу на COVID-19.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник розповів, чи повернеться на паркет "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути