четвер, 24 жовтня 2019 14:27

Олег Винник подражнив подробицями про концерт у Палаці спорту

  Заключний концерт пройде 21 листопада. Фото: прес-служба
Заключний концерт пройде 21 листопада. Фото: прес-служба

Співак Олег Винник наближається до завершення свого туру "Роксолана". 21 листопада він виступить в київському Палаці спорту з останнім концертом. Спеціально для цієї музичної події артист і його команда готують масштабне високотехнологічне шоу.

Режисером-постановником виступить український кліпмейкер Катерина Царик. Вже розроблена концепція проведення концерту. Ключовою родзинкою стане сценографія, яка протягом виступу буде змінюватися 8 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник озвучив ім'я майбутньої доньки

"В даний час ведеться активна робота над технічною стороною сценічних рішень. Для максимальної синхронізації всіх елементів шоу кращі фахівці з тайм-кодом прописують світло, віджеінг, спецефекти. Ми робимо шоу світового рівня, більшість технічних рішень будуть реалізовані вперше в нашій країні", - розповіла Катерина Царик.

Торішнє шоу Олега Винника в столичному Палаці спорту з програмою "Ты в курсе" побило рекорд за часткою перегляду телеверсії концерту і на YouTube. Під час першого виходу концерту в ефірі телеканалу "Україна" його побачив кожен п'ятий українець.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник подражнив подробицями про концерт у Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути