пʼятниця, 16 січня 2015 13:47

Олег Скрипка вперше показав синів
12

Фото: Тамара Заманова /Viva!

Нещодавно в Музеї друкарства на території Києво-Печерської Лаври, де відбулася презентація музичного альбому фольклорного музичного колективу "Райгородок", в якому і беруть участь сини легендарного музиканта, Роман і Устим Скрипки.

На вечір, присвячений різдвяним колядкам та щедрівкам, Олег Скрипка приїхав з деяким запізненням - цього дня він тільки повернувся з Харкова, де у нього був виступ.

В очікуванні Олега Скрипки гості та учасники чепурилися, переодягаючись у старовинні українські костюми, дівчатка терпляче чекали, поки їм заплетуть коси і поправляли один на одному вінки. Хлопчики розспівувались, а після затіяли гри.

Крім того, дітки, серед яких були і переселенці із зони АТО, із захопленням зайнялися прикладним мистецтвом: на майстер-класах вони вчилися робити мотанки, вишивати, писати справжніми гусячим пір'ям і чорнилом, плести з шнурів обереги і ліпити з глини горщики.

Поява фронтмена гурту "ВВ" і засновника фестивалю "Країна мрій" Олега Скрипки викликала надзвичайний ажіотаж серед присутніх, це було перша публічна поява Олега з синами.

На наступний день після свята Олег Скрипка з сім'єю - дружиною Наталею і чотирма дітьми - Романом, Устимом, Олесею і Зоріаною - виїжджають на відпочинок.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка вперше показав синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути