понеділок, 26 вересня 2011 17:55

Олег Ляшко показав порожній холодильник у своїй депутатській квартирі
25

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Двокімнатна квартира-студіо колишнього БЮТівця Олега Ляшка знаходиться в центрі Києва, неподалік метро "Арсенальна".

"Це депутатський будинок. Ходімо, розповім вам, хто де живе. Потім будете напрошуватися в гості до них. Ось в першому під'їзді живе Слава Кириленко, Іра Геращенко. В другому знаю живе Слава Вакарчук. Ми коли бачимось, вітаємось. Ну, не ворогувати ж нам", - каже лідер Радикальної партії на вході в під'їзд. Кілька хвилин тому під'їхав на особистому "Range Rover". За кермом — особистий водій.

"Недавно здалися усім під'їздом на ремонт в парадному. Вийшло по кілька тисяч. Але ще не всі заплатили. А знаєте, хто не дав, ті ж самі депутати й інші небідні люди", - підкреслює нардеп.

Квартира Ляшка на третьому поверсі.

"У мене тут два сусіди. Один викупив квартиру, то вона просто стоїть. Ні ремонту не зробив, нічого. А тут зліва живе жіночка, з якою лише вітаюся зранку. Заходьте і роззувайтеся".

В квартирі нардепа чисто. Біля входу невелика дорожня сумка. На білому шкіряному дивані лежать джинси.

"Сьогодні зранку прилетів з Луганська. Там цілу ніч працював. Але я не втомлений. Бувало таке, що й чотири доби не спав. Отак покимарю в машині чи в літаку і досить", - підкреслив Ляшко.

Ремонт в квартирі нардепа виконаний в стилі мінімалізму. Вітальню та кухню з'єднано в одну велику кімнату-студіо. Є два санвузли, невелика гардеробна і спальня.

"Я дуже охайний. Мені це прищепили ще в дитбудинку. Там треба було за собою слідкувати, застеляти ліжко і таке подібне. Сам вдома не прибираю. Не маю на це часу. В мене є домробітниця, яка прибирає раз на тиждень. Готую також рідко, хоч маю увесь посуд. Продукти майже не купую. Постійно у відрядженнях. Харчуюсь по кафе. Це обходиться мені в сто гривень за комплексне меню", - каже нардеп, показуючи порожній холодильник. Там стоїть півпляшки арманьяку, абрикосове варення і кілька шоколадних цукерок.

Зараз ви читаєте новину «Олег Ляшко показав порожній холодильник у своїй депутатській квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути