пʼятниця, 22 вересня 2017 11:04

Олег Філімонов в потязі обіграв карткових шулерів
4

У Києві покажуть виставу "Потяг "Одеса-мама"
Фото: Прес-служба
У Києві покажуть виставу "Потяг "Одеса-мама"
У Києві покажуть виставу "Потяг "Одеса-мама"
У Києві покажуть виставу "Потяг "Одеса-мама"

Відомий гуморист і ведучий культової програми "Джентльмен-шоу" зовсім скоро приїде в столицю зіграти спектакль "Потяг " Одеса-мама ", який відбудеться в Києві 31 жовтня в Театрі Оперети. Напередодні дійства Філімонов розповів кумедну історію, що трапилася з ним у вагоні поїзда.

"Я вирушив до Чехії на паровозі, сіл ввечері в Одесі. Мої одеські хлопці зробили мені окреме купе, їхав я один, але якимось чином просочилася інформація, пасажири дізналися, що я їду в сусідньому купе, приходили фотографуватися. Хтось навіть хотів випити зі мною чарку. Закінчилося все тим, що до мене прийшли два карткових шулера і запропонували зіграти в карти. Це було дуже смішно! Я непогано граю, проте розумів, з ким маю справу. Спочатку вони заманюють тебе, програють. У підсумку я виграв, шулери, звичайно, не могли собі уявити, що я зупинюсь в певний момент. Пам'ятаю, коли прийшла черга відігратися, я просто сказав: "Друзі, вибачте, часу у мене немає!". Вони були незадоволені, адже грали ми на гроші. На ті часи це була дуже пристойна сума, приблизно $ 600-700 . В силу того, що я їхав в купе один і міг будь-якої миті покликати начальника потяга, вони віддали гроші, але з'ясовувати зі мною відносини побоялися, розвернулися і пішли шукати інших жертв. Я залишився з грошима, але потім ще довго не міг повірити в те, що трапилося ", - згадав шоумен.

Олег Філімонов, який відзначив цього року своє 65-річчя зізнався, що стільки раз їздив в поїздах за роки своєї кар'єри, що цей вид транспорту давно став для нього домом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Києва приїде екс-солістка групи Nightwish Тар'я Турунен

"У мене був близький друг, який свого часу він очолював резерв на залізниці. Я знав бригадирів, провідників. Ми періодично по чарці випивали, історії все їх я чув багато разів, одеська залізниця для мене - не порожній звук. Мені це все близько, тому у виставі, дія якої відбувається в потязі, я чітко знав, що ми повинні показати на сцені ", - говорить актор.

Вистава "Потяг" Одеса-мама "об'їздив десятки міст і підкорив глядачів зі всієї України, тепер улюблені актори готують оновлену постановку. У виставі, яка відбудеться 31 жовтня в Театрі Оперети, задіяні Олег Філімонов, Віктор Андрієнко, переможниця шоу" Голос Країни. Діти "," маленька Едіт Піаф "- Аня Ткач, улюблена актриса режисера Ельдара Рязанова - Ольга Волкова та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Олег Філімонов в потязі обіграв карткових шулерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути