Ексклюзиви
неділя, 11 квітня 2021 15:58

Оголена Приходько показала f*ck і розповіла, чому приховала вагітність

Співачка 33-річна Анастасія Приходько, яка народила третю дитину, намагалася якомога довше тримати радісну новину в таємниці.

Про це написала в Instagram, додавши до допису відверте чорно-біле фото. Зірка, демонструючи на камеру середній палець, позувала у шкіряній куртці, вдягненій на оголене тіло, і чорних трусиках. При цьому засвітила оголений чималий вагітний животик.

Автор: instagram.com/prykhodko_official
  Співачка 33-річна Анастасія Приходько стала мамою втрете. Стать  і дату народження малюка поки не розкриває
Співачка 33-річна Анастасія Приходько стала мамою втрете. Стать і дату народження малюка поки не розкриває

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Приходько вважає себе поганою мамою

"Я не торгувала вагітністю. Це дуже особисте. Я публічна людина, і по ідеї, - я давно повинна була пробігтися по всіх телеканалах і розповісти чудову новину і хайпануть на цьому. Але, ви ж мене знаєте, я не така! Я дуже бережу сімейні цінності. Мені дуже хотілося і хочеться якомога довше захистити маленького чоловічка від великого дорослого світу, тим більше, коли він був ще тільки у мене під сердцем. Саме тому, моя третя вагітність була під сімома печатками", - написала Приходько

Кого саме Анастасія подарувала своєму чоловікові, вона не повідомила. Але зауважила, що третя дитина - це прекрасно. Шанувальники у коментарях виказали свою радість та привітали її з народженням дитини.

Співачка Анастасія Приходько стала мамою втрете. При цьому 33-річна співачка вирішила не розкривати стать і дату народження малюка. Вона насолоджується роллю багатодітної мами. Співачка вже має двох дітей. 11-річну дочку Нану, народжену у стосунках з грузинським бізнесменом Нуріком Кухілавою. Та сина 5-річного Гордія, якого народила від другого чоловіка - бізнесмена Олександра.

Зараз ви читаєте новину «Оголена Приходько показала f*ck і розповіла, чому приховала вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути