пʼятниця, 26 листопада 2021 18:01

Огнєвіч прикрила бюст паском, а Дорофєєва постала в корсеті - що публікують зірки в мережі
10

Співачка й героїня другого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч тішить фанів сміливими знімками. Останнім часом зірка почала частіше публікувати гарячі фото в мережі.

На серії світлин постала в молочному жакеті й штанях. Голі груди ледь прикрила золотим паском. Зі взуття обрала чорні чоботи із широкою халявою. Спокусливий образ доповнила золотими прикрасами.

Gazeta.ua зібрала найсексуальніші фото, які публікували зірки цього тижня.

Американська Instagram-зірка й виконавиця венесуельського походження Леле Понс пікантно позувала в "голому" бікіні. Влаштувала фотосесію біля басейну. Для гарячих кадрів зробила насичений макіяж з акцентом на очі.

Зіркова легкоатлетка Марина Бех-Романчук проводила двотижневі тренування в португальському Монте-Ґорду. Звідти в дні відпочинку викладала фотографії. Спортсменка на одному знімку постала в монокіні з відвертими вирізами, хизуючись підтягнутою фігурою.

Донька голлівудського актора Джонні Деппа Лілі-Роуз знімалася для зимової обкладинки глянцю Wonderland. Для фотосету обрала гарячий образ, а під кофтину вирішила не вдягати бюстгальтер, що додало пікантності.

Хореографиня Ліза Русіна, яка була партнеркою співака Melovin у "Танцях із зірками", викликала фурор сміливими фото в спідньому синього кольору. Танцюристка з мокрим волоссям постала на п'єдесталі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімок у стилі ню: гола Tayanna спокусливо обперлася об скелю

Співачка й героїня другого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч тішить фанів сміливими знімками
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Американська Instagram-зірка та виконавиця венесуельського походження Леле Понс пікантно позувала в "голому" бікіні
Зіркова легкоатлетка Марина Бех-Романчук проводила двотижневі тренування у португальському Монте-Ґорду
Донька голлівудського актора Джонні Деппа Лілі-Роуз знімалася для зимової обкладинки глянцю Wonderland
Хореографиня Ліза Русіна, яка була партнеркою співака Melovin у "Танцях із зірками", спричинила фурор сміливими фото в спідній білизні

Німецька манекенниця Гайді Клум знову епатувала мережу пікантним позуванням. Зірка з'явилася топлес і повернутою спиною до камери, хизуючись пружними сідницями. На моделі були лише мінішорти.

Зараз ви читаєте новину «Огнєвіч прикрила бюст паском, а Дорофєєва постала в корсеті - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути