вівторок, 26 січня 2016 17:47

Одеська Барбі знімається у фільмі жахів

Автор: Соціальні мережі
 

Одеська Барбі Валерія Лук'янова знімається у фільмі жахів. Про це вона повідомила на своїй сторінці у соціальній мержі. Валерія поділилась кількама фото зі знімального майданчика.

"Скучила вже дуже за вами! Але поки навіть не знаю коли зможу посидіти нормально в інеті! А от поки вчорашні відео зі зйомок ужастика - Лялька! Ах, я вже обожнюю цей фільм! Це кращий проект, в якому я коли-небудь брала участь! Кіно- ЦЕ ЧУДОВО! Хоча дуууже складно ((.... Бідні мої очі, я осліпну після цього фільму, вже ненавиджу лінзи)))))", - підписала світлини Валерія.

Читайте також: Одеська Барбі пожалілася на свій прес у бікіні

Автор: Соціальні мережі
 

Нагадаємо, Валерія Лукянова нещодавно висловилась з приводу позиції чайлдфрі.

"Все-таки чим більше живу, тим більше переконуюся, як же прекрасно коли ти повністю автономний і не винний нікому і нічого. З цієї точки зору позиція Чайлдфрі- це просто скарб! Справжнє!

Саме тому багато так не люблять нас, і зрозуміло чому.

Нікому не в образу, але ми можемо по істині бути щасливими, і повністю проживати життя для себе! ...

Як думаєте чому діти так погано впливають на більшість життів? Може тому що люди не готові до такого відповідального кроку? А може деяким і зовсім не варто плодитися? Адже для цього треба щось з себе представляти, щось дати цій людині, чого навчити. Більшість же людей дати нічого не може, на жаль ", - пише на своїй сторінці в соціальній мережі Валерія Лук'янова.

Зараз ви читаєте новину «Одеська Барбі знімається у фільмі жахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути