середа, 02 грудня 2015 14:47

Одеська Барбі пожалілася на свій прес у бікіні
3

Фото: Соціальні мережі

Одеська Барбі Валерія Лук'янова влаштувала гарячу фотосесію у Мексиці. Зірка фотографувалась у рожевому бікіні на пляжі. Не дивлячись на свою ідеальну зовнішність, українка пожалілася на прес.

"Я така фанатка бігу, що ставлю будильник на 4 ранку. Щоб за темно встигнути насолодиться бігом ...

Що то у мене весь рельєф без залу пропав ... Я ж тут тільки бігаю і воркаутом займаюся. Особливо прес постраждав ... Буду більше часу приділяти заняттям у дома. А то майже кожен день на новому місці, в зал ходити нереально. Але сподіваюся удасться підсушиться"​ - пише Лук'янова.

Нагадаємо, Валерія раніше писала, про те, що людям потрібно контролювати, що вони їдять.

"Лінь- це такий порок яким всі ми "грішимо" більшою чи меншою мірою. Думаю тут ви зі мною погодитеся. Звичайно у кожного з нас в чомусь своєму виражається цей згубний недугу.

У когось в обжерливості. Людині просто лінь міняти спосіб життя і починати над собою важку роботу. Людина знає і бачить, як на фігуру впливає харчове сміття, накшталт пончиків, печенєк, гамбургерів, картоплі фрі і так далі, і продовжує це їсти незважаючи на целюліт і жирові складки", - пише Лук'янова.

Читайте також: Одеська Барбі влаштувала гарячу фотосесію в коротких шортах

Зараз ви читаєте новину «Одеська Барбі пожалілася на свій прес у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути