понеділок, 16 січня 2017 14:41

Одеська Барбі прокоментувала свої еротичні фото
4

Одеська Барбі Валерія Лук'янова прокоментувала свої оголені фотосесії в соцмережі.

"Мене завжди дивує така категорія людей, які прирівнюють стильні тематичні і пристойні фотосесії до вульгарності. А справжню еротику і вульгарність в сукупності з вульгарностью- до чогось нормального !!! Або ж просто порівнюють нормальні фото з якими то непотрібними знімками.

Особисто на мій погляд, вульгарність в першу чергу в тому, що дівчата на фото показують все! Я маю на увазі геніталії і соски. Якщо це відкрито показується, то на мій погляд це дівчина легкої поведінки. Тому це занадто інтимні речі! Навіть на пляжі, я теж це прирівнюю до легкодоступності! Пристойна дівчина показує своє тіло в таких подробицях тільки своїй коханій людині, а не всім бажаючим! У будь-якому випадку я думаю жоден нормальний чоловік не буде відноситься серйозно до таких мадам, хто фотографується голою і виставляє фото на весь інтернет! У всякому разі я ніколи не зв'язалася б з такою дівчиною! ", - Пише Лук'янова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеська Барбі зізналася, що важила 39 кілограмів

Модель запевнила, що і на пляжі прагне до скромності.

"У мене є безліч тематичних фотосесій з еротичним ухилом. Так як я маю гарне тіло, і мені подобається показувати самі вигини і показувати саму виконану над ним роботу! Але у мене ніколи не було фото, де був хоча б якийсь натяк на вульгарність. У мене все прикрите завжди ... була фотосесія в стилі Єви, де я прикривалася листами рослин! Але щоб я була повністю гола? Це для мене дико !! я вважаю це не нормально! у мене ніколи не було таких фото навіть для себе! !! Та тому що я в принципі не ница людина!

Мене якщо чесно дуже шокує, коли мене порівнюють з голими дівками ... Вибачте вже за "телиць" але по іншому я не можу їх назвати !!! Я вважаю це різний рівень взагалі ", - написала одеська Барбі.

Зараз ви читаєте новину «Одеська Барбі прокоментувала свої еротичні фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути