вівторок, 18 жовтня 2016 16:22

Одеська Барбі зізналась, що важила 39 кілограмів

Одеська Барбі зізналась, що важила 39 кілограмів

Одеська Барбі Валерія Лук'янова розповіла прихильниками в Інтернеті, колись важила 39-40 кілограмів.

"Згадала сьогодні час, коли я важила 39-40, благодать була. Нещодавно при покупці одних шортів, відчула себе коровою, і тепер маю намір дуже жорстко ставиться до всього, що я їм. Ось думаю, що таке їжа? Взагалі вся їжа? Для чого ми їмо? Не треба тільки кривити душею, давайте зізнаємося собі, що заради задоволення !? Вже точно не заради підтримки життя, інакше всі ми їли б корисну їжу, наприклад каші, салати, варені овочі і так далі! Але ж ні, в хід йдуть десерти, піца і різні борошняні, смажені й солодкі страви, дуже колорійние!!! І дуже смачні!

Але смачно, чи означає КОРИСНО? Та ні звичайно. Їжа яка не приносить задоволення, не цікава більшості з нас. Я традиційно їм вівсянку вранці, з протеїном ... А хто п'є чай з круасанами, шоколадом, заїдаючи солодким фруктовим салатом. І потім вони скаржаться на відсутність талії і жир на боках .... ну-ну ..... Так я може їм і не смачну їжу, але принаймні я худа! Ось я в Монголії їла тиждень рис на сніданок і обід. І тепер я страшенно незадоволена своїми ногами", - пише Валерія.

Читайте також: Одеська Барбі вразила фігурою у купальнику

Нагадаємо, нерідко Лук'янова ділиться з прихильниками відвертими фото, на яких демонструє свою ідеальну фігуру і наголошує, що здорове харчування та спорт допомогли їй отримати омріяне тіло.

Зараз ви читаєте новину «Одеська Барбі зізналась, що важила 39 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути