вівторок, 05 липня 2016 11:43

Одесит набив портрет Світлани Лободи на плечі
10

Фото: Прес-служба

Співачка LOBODA, з аншлагом відіграла концерт в одеському Ibiza Beach Club, на прохання глядачів тричі виходила на біс, а також не відмовила шанувальникам в особистій зустрічі.

Після концерту артистку чекав за кулісами її фан-клуб, один з членів якого представив Світлані своє тату із зображенням її портрета, зазначивши, що ексклюзивний дизайн ескізу був розроблений ним особисто.

Шанувальником співачки виявився інженер-механік, більшу частину свого життя провів у море, де музика LOBODA стає для нього джерелом натхнення, і допомагає долати труднощі. Схвильований особистим знайомством зі співачкою фанат попросив улюблену артистку розписатися на його плечі і запевнив, що постарається на максимально довгий час зберегти її підпис.

Це вже не перший випадок, коли шанувальники співачки роблять тату з її зображенням на тілі. Кілька років тому цю традицію започаткував фанат з Донецька, продовжив її одесит, а один з жителів Харкова набив на плечі відразу два портрета Світлани Лободи.

Відзначимо, що попит на виступи артистки в Південній Пальмірі настільки високий, що в липні у LOBODA заплановано ще три концерти для одеситів і гостей міста.

"Ніхто з артистів не викликає такого ажіотажу, як Світлана Лобода. Для її виступів ми завжди максимально розширюємо майданчики, щоб вмістити всіх бажаючих потрапити на її шоу, але кожен раз місць в залі все одно виявляється мало! Впевнені - скільки б концертів в Одесі не дала співачка - у неї завжди будуть повні зали", - відзначили організатори концерту артистки.

Зараз ви читаєте новину «Одесит набив портрет Світлани Лободи на плечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути