пʼятниця, 07 квітня 2023 11:59

"Очевидний наклеп": зрадниця Ані Лорак розплакалась і виправдовується перед окупантами

"Очевидний наклеп": зрадниця Ані Лорак розплакалась і виправдовується перед окупантами
Ані Лорак виправдовується після звинувачень росіян у допомозі ЗСУ. Фото: скріншот

Зрадниця Ані Лорак, яка втекла до РФ після скасування її концертів через нібито донати для ЗСУ почала виправдовуватись у соцмережах та інтерв'ю російським ЗМІ і блогерам.

Вона всіляко намагається переконати росіян, що не допомагає українській армії. Про це вона, зокрема, розповіла YouTube-каналу "Алена, блин!"

Розв'язану Росією повномасштабну війну проти України Кароліна Куєк називає "ця ситуація". Каже, коли вона почалася, вирішила, що "я не буду на це звертати увагу".

"Тому що мені просто треба жити своїм життям, піклуватися про свою дитину, і себе в ресурсі тримати. Але коли справа дійшла вже до очевидного наклепу, маніпуляцій, я зрозуміла, що треба щось говорити", ‒ сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіністка Бузова відвідала Донецьк: Бєдняков і Єфросініна висміяли її приїзд

Одразу після скандалу зі звинуваченнями у допомозі ЗСУ вона провела прямий ефір в Instagram, щоб зібрати кошти для допомоги жінками і дітям, які залишилися без даху над головою. На яку саме організацію задонатила Кароліна, вона не уточнила.

"Я не можу допомагати військовим, на військові потреби, бо я не маю цього в природі. Цього не буде ніколи. Я хочу триматися подалі від цього. Я людина, яка живе у своєму світі", ‒ сказала Лорак.

Вона також нагадала, що "поза політикою" і хоче просто співати. Лорак при цьому розплакалась. Каже, їй боляче, що українці її ненавидять.

"Звичайно, боляче. Звичайно, мені це неприємно. Неприємно, тому що Україна - у моїй душі. Я народилася там. І це ранить мене ‒ таке ставлення. Але все одно є хороші люди. Я, як дитина, вірю у добро, що воно переможе. Я зараз розплачуся. Це нестерпно розуміти, що це всі рідні люди. Як? Я не можу цього зрозуміти! Коли твоє рідне, це рідне, коли стільки ненависті", ‒ сказала Кароліна.

Рада національної безпеки та оборони України запровадила санкції проти низки артистів. Санкції затвердив президент Володимир Зеленський. Текст указу опублікований на сайті глави держави.

У санкційний список потрапили артисти з України – Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова. Також там є і російські артисти.

Зараз ви читаєте новину «"Очевидний наклеп": зрадниця Ані Лорак розплакалась і виправдовується перед окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути