понеділок, 31 жовтня 2022 21:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Путіністка Бузова відвідала Донецьк: Бєдняков і Єфросініна висміяли її приїзд
4

Російська телеведуча Ольга Бузова, яка є прихильницею президента країни-загарбниці Володимира Путіна, приїхала до окупованого Росією Донецька.

Таким чином путіністка вирішила вчергове пропіаритися. На її приїзд не змогли не відреагувати ведучі Маша Єфросініна й Андрій Бєдняков. Ганебний вчинок пропагандистки вирішили прокоментувати в Instagram.

Єфросініна зауважила, що пропагандисти активно підтримують дії кремлівського диктатора зараз. Але після розвалу режиму РФ ці псевдопатріоти будуть наввипередки виправдовуватися.

"Отже, у Донецьку гундить Ольчик. Привезла камери і вантажівку з коробками. Привезла дядька-підказника і невивчений текст... Знаєте, про що я думаю, коли дивлюся на цих випердишів медіапропаганди? Про те думаю, де зараз купити той протиблювотний засіб, який зможе подіяти, коли після розпаду режиму РФ вони всі почнуть каятися? Коли потече блеяння "нас змусили", "у нас не було вибору", "ми завжди любили український народ і просимо у нього прощення за все", – зазначила ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори із "Дизель Шоу" під час війни веселять росіян на круїзному лайнері

Єфросініна додала, що путіністи зробили свій вибір ще на початку повномасштабного вторгнення РФ. Замість того, аби розповідати своїй аудиторії правду, вони обрали підтримувати війну.

Російська телеведуча Ольга Бузова, яка є прихильницею президента країни-загарбниці Володимира Путіна, приїхала до окупованого Росією Донецька. На це не змогли не відреагувати ведучі Маша Єфросініна й Андрій Бєдняков
Фото: колаж Gazeta.ua
Єфросініна зауважила, що пропагандисти активно підтримують дії кремлівського диктатора зараз
Єфросініна зауважила, що пропагандисти активно підтримують дії кремлівського диктатора зараз
Бєдняков лаконічно прокоментував приїзд путіністки

"Я на початку війни порахувала, якби хоча б 20 із них зі своїми десятками мільйонів аудиторії закликали своїх підписників виступати проти війни, то загалом вони охопили б понад 200 млн людей... А вони що? Фу, б**ть", – написала ведуча.

А от Бєдняков був лаконічним.

"Заслужена артистка трьох літер знову в Донецьку. А штамп у паспорт про перетин кордону поставила?" – прокоментував він.

Рада національної безпеки та оборони України запровадила санкції проти низки артистів. Санкції затвердив президент Володимир Зеленський. Текст указу опублікований на сайті глави держави.

У санкційний список потрапили артисти з України – Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова. Також там є і російські артисти.

Зараз ви читаєте новину «Путіністка Бузова відвідала Донецьк: Бєдняков і Єфросініна висміяли її приїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути