вівторок, 21 вересня 2021 14:00

Взірець для жінок: Бен Аффлек пояснив, чому захоплюється Джей Ло
4

Дженніфер Лопес викликає захват у Бена Аффлека.
Фото: Tatler.com
Бен і Дженніфер возз'єдналися через 17 років. Тоді, в 2002 році, Аффлек і Лопес були однією з найпопулярніших пар Голлівуду. Шанувальники прозвали їх союз «Бенніфер» і уважно стежили за їх відносинами. Закохані навіть збиралися одружитися, проте скасували весілля за один день до торжества.
Виявляється, однією з причин розставання Бена і Дженніфер стала спільна робота у фільмі «Джильї», де закохані зіграли головні ролі. Картина отримала дуже багато поганих відгуків і антинагород. Поряд з особистими проблемами це стало сильним ударом по їхнім стосункам.
Дженніфер Лопес викликає захват у Бена Аффлека.

Американський актор 49-річний Бен Аффлек захоплюється своєю подругою 52-річною Дженніфер Лопес.

Про захват до зірки він розповів в інтерв'ю AdWeek.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес оконфузилася на показі Dolce & Gabbana

Його половинка виступає взірцем для сильних кольорових жінок. Вона успішна, справедлива та вміє себе вести в бізнес-світі, зазначив Аффлек.

"Я в захваті від того, який вплив Дженніфер здійснює на світ. Вона надихає величезну кількість людей. Дає усвідомлення того, що вони є безпосередніми учасниками ситуації в країні. Небагато осіб в історії мали такий вплив. Мені такого не пізнати ніколи, і я можу лише бути поруч та захоплюватися з пошаною", - прокоментував актор.

Американська співачка й акторка Дженніфер Лопес відсвяткувала 52-й день народження на Французькій Рив'єрі разом із актором Беном Аффлеком. Пара відправилася в романтичну подорож на яхті вартістю $130 млн. Лопес поширила в Instagram декілька світлин зі святкування, офіційно оголосивши про возз'єднання із Аффлеком.

Зараз ви читаєте новину «Взірець для жінок: Бен Аффлек пояснив, чому захоплюється Джей Ло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути