субота, 29 жовтня 2022 11:37

Новий сезон "Холостяка" ‒ хто змагається за серце бізнесмена й актора Алекса Топольського
19

28 жовтня глядачі побачили прем'єру 12-го сезону шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ.

Головним героєм цього сезону став підприємець, актор і модель Алекс Топольський. Родом він зі Львова, але вже довгий час живе в Америці, де веде успішний бізнес, повідомляє телеканал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина колишнього "холостяка" поділилася, як вони пережили кризу в стосунках

"Довготривалі стосунки з американками в чоловіка не складалися – за його словами, різні менталітети не дали змогу породити справжні почуття. Тому у проєкті "Холостяк" Алекс Толольський повернувся в Україну, аби закохатися по вуха та зустріти жінку своєї мрії", ‒ йдеться у повідомленні телеканалу.

Під час першої вечірки, яку показали у прем'єрному випуску шоу, головний герой познайомився із претендентками на своє серце й обрав тих, хто продовжить участь у проєкті.

Після першого випуску за серце холостяка змагатимуться 19 дівчат. Їх Топольський обрав із 26-ти претенденток.

Фінансовий аналітик Аліна (23 роки)
Фото: instagram.com/ali_yershova
Олександра — директорка ІТ-компанії (29 років)
Марина — косметологиня (25 років)
Юлія — вишивальниця (22 роки)
Вікторія — актриса (37 років)

Серед них є колишня дівчина Тараса Цимбалюка акторка Вікторія Варлей.

Вразила глядачів історія 24-річної Насті. Жінка розповіла, що у 19 років дізналася про свій діагноз – лімфому. Учасниця каже, що пережила клінічну смерть. Пройшла у наступні етапи шоу також танцівниця балету Насті Каменських, учасниця оновлених Танців з зірками Аделіна.

Перший сезон романтичного реаліті вийшов 2011 року. І переможниця Олександра Шульгіна боролася за завидного партнера – Макса Чмерковського. Після фіналу пара протрималася разом не більше місяця. За їхніми словами, вони розчарувалися одне в одному. Зараз Шульгіна – йога-тренер та коуч для жінок, написала книгу, щаслива в особистому житті й у червні стала мамою.

Телеведучий і герой "Холостяка-10" Нікіта Добринін та його обраниця, блогерка Даша Квіткова закріпили шлюб у церкві. Пара одружена два роки. Повінчатися вирішили в Києві на сьомому місяці війни. Чуттєвими фото поділилися в своїх Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Новий сезон "Холостяка" ‒ хто змагається за серце бізнесмена й актора Алекса Топольського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути