понеділок, 01 листопада 2021 13:49

Ніна Матвієнко оголосила про розлучення з чоловіком після 50 років у шлюбі
5

Народна артистка України 74-річна Ніна Матвієнко зізналася, що не живе з чоловіком 72-річним Петром Гончаром. Співачка зауважила, що ініціатором розірвання стосунків була саме вона.

Гончар переїхав на дачу в 60 км від Києва. Матвієнко поділилася цим у програмі "Позаочі".

"Я попросила покинути мене. Це виважене рішення. Він вважав, що в нього ще є власне життя, яке він обрав. Не було скандалу. Було розуміння. Треба волю - це як той козел, який має на шнурку трішки відійти. Як із козла молока. Жодного сенсу вже немає. Я сказала: "Іди собі, живи на дачі, малюй", - розповіла вона.

Виконавиця зізналася, що між ними вже немає ані тепла, ані душевного спілкування. А в березні подружжя відсвяткувало золоте весілля.

Співачка Ніна Матвієнко та її чоловік Петро Гончар розірвали стосунки
Фото: instagram.com/tonya_matvienko
Співачка Ніна Матвієнко та її чоловік Петро Гончар розірвали стосунки
Подружжя у березні відсвяткувало золоту річницю весілля
Подружжя у березні відсвяткувало золоту річницю весілля
Співачка Ніна Матвієнко та її чоловік Петро Гончар розірвали стосунки

"Я промовила: "Скажи людям, що я погана чи ще щось. Що хочеш кажи про мене". Усі кажуть, що він мене покинув. Щоб захистити свою честь. В мене нема вже болю від цього. Я майже все життя була як чоловік - забезпечувала сім'ю. Так нащо воно на старості ще? Ніколи в нього не було коштів. Ми жили на одну мою зарплату до 60 років", - поділилася Матвієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після п'яти спільних років: Астаф'єва розірвала стосунки з нареченим

Матвієнко додала, що ніколи не докоряла Гончару безгрошів'ям. Для неї гіршим було те, що чоловік підводив її у важливих речах. Поділилася, що він відмовлявся посидіти із хворими дітьми, хоча знав, що в неї може зірватися важливий для кар'єри виступ.

Пара одружилася 1971 року. Обранцем співачки став художник Петро Гончар - син фольклориста й етнографа Івана Гончара. Подружжя має трьох дітей - сини Андрій та Іван, донька Антоніна. Сини стали художниками. 2005-го Іван Матвієнко постригся в ченці. Донька Тоня співає в ансамблі.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Матвієнко оголосила про розлучення з чоловіком після 50 років у шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути