понеділок, 28 січня 2013 15:08

Ніколь Кідман виділилася прозорою сукнею на врученні нагород
16

Ніколь Кідман
Фото: Фото: Reuters
Дженніфер Лоуренс
Маріон Котійяр
Джулліанн Мур
Сігурні Вівер

Підготовка до церемонії "Оскар" практично завершена. І фаворити кінокритиків визначені. Напередодні в Лос-Анджелесі пройшла щорічна церемонія вручення премій Гільдії кіноакторів США. І за її результатами, вважають кінооглядачі, можна визначити майбутніх володарів "Оскара".

Бен Аффлек продовжує купатися в променях визнання і слави. Його картина "Операція "Арго"" перемогла в номінації "Кращий акторський склад". Кращою актрисою стала юна Дженніфер Лоуренс, яка зіграла у фільмі "Мій хлопець - псих".

Деніел Дей Льюїс, який зіграв у фільмі "Лінкольн", отримав нагороду в номінації "Краща чоловіча роль". А його колега Томмі Лі Джонс нагороджений за кращу чоловічу роль другого плану. Нарешті, серед дам на другому плані відзначилась Енн Хетевей, яка зіграла у мюзиклі "Знедолені".

Тим часом модні критики з ентузіазмом обговорюють вбрання зоряних дівчат на червоній доріжці церемонії. Світським оглядачам тут же кинулося в очі, що на цей раз знаменитості віддали перевагу строгим вбранням. Більшість красувалося в чорних і білих туалетах. Деякі вибрали елегантний темно-синій відтінок, траплялися і яскраво-червоні сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США роздали нагороди премії "Золотий глобус" - фільм Аффлека назвали кращим

Так, Хетевей виблискувала в напівпрозорій чорній готичній сукні від Giambattista Valli. Розкішна Софія Вергара красувалася в білосніжних драпіруваннях від Donna Karan Atelier, а Джуліанна Мур опинилася мало не єдиною, хто з'явився в сукні з квітковим принтом (знову-таки чорному-білому) від Chanel.

Дженніфер Лоуренс красувалася в туалеті від Christian Dior, щоправда, без казусу не обійшлося - піднімаючись за нагородою, дівчина заплуталася в подолі сукні. До речі, французька зірка Маріон Котійяр теж блищала в сукні від Dior. Рудоволоса Джессіка Честейн підкреслила свою яскраву зовнішність червоним вбранням з колекції Alexander McQueen.

Ніколь Кідман справила велике враження на публіку, з'явившись в чорній сукні від Vivienne Westwood з темно-синьою обробкою, а її подруга Наомі Воттс була така гарна у сріблястій сукні-бюстьє від Marchesa.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман виділилася прозорою сукнею на врученні нагород». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути