Ексклюзиви
пʼятниця, 20 вересня 2024 10:57

"Жодної інформації" - Антон Савлєпов розповів про брата, який потрапив у російський полон
3

Антон Савлєпов
Фото: instagram.com/anton_savlepov
Антон Савлєпов
Антон Савлєпов

Соліст гурту Quest Pistols Антон Савлєпов розповів про брата Сергія, який з 2022 року перебуває у російському полоні.

В інтерв'ю "Фокусу" артист зазначив, що на початку повномасштабної війни чоловік виходив на акції протесту та опору в Куп'янську.

"Коли почалася окупація Куп'янська, він був один із тих людей, які виходили на акції опору. Після того, як поліція та адміністрація міста покинула його, певна група людей, і серед них мій брат, вирішили, що тепер стежитимуть за безпекою міста. Я не знаю, якщо чесно, чому саме і в який момент його забрали, а головне - за що і чому саме він. З того, що знаю, що російські військові зайшли в місто і забирали чоловіків. Мого брата також, і більше він не повернувся", - поділився виконавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не такого очікував" - 79-річний Майкл Дуглас сказав, що думає про українців і столицю

Додав, що з того часу про родича немає жодної інформації.

"На превеликий жаль, ми не знаємо про його місцеперебування. Він усе ще вважається полоненим, перебуває в російському полоні. Але, фактично, він безвісти зниклий. На скільки мені відомо, поки що про нього жодної інформації. Це важка і складна ситуація для нашої родини. Поки що не зрозуміло, як до неї ставитися. Це дуже важко, але ми не втрачаємо віру і сподіваємося на його повернення рано чи пізно", - розповів музикант.

Українська співачка Христина Соловій повідомила, що її рідний брат Євген долучився до Сил оборони. Зірка опублікувала спільні фото й присвятила йому теплі слова.

Зараз ви читаєте новину «"Жодної інформації" - Антон Савлєпов розповів про брата, який потрапив у російський полон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути