середа, 05 червня 2013 13:15

Ніхто не зміг перевершити зірку "Гаррі Поттера" на прем'єрі "Елітного товариства"
11

Емму Уотсон давно визнали "іконою стилю". На фото праворуч
Фото: Фото: Reuters
Періс Хілтон прийшла подивитися, як її  обкрадають у фільмі
Емма як завжди виглядає дуже елегантно, хоча ще дуже молода: зірці усього 23 роки

Емма Уотсон виявилася не меншою трудягою, ніж її героїня Герміона Грейнджер (хоча, з великою кількістю ролей Емми, ми незабаром забудемо цей дитячий персонаж) - актриса, що не день, запрошує нас на нову прем'єру.

На цей раз вона познайомила Лос-Анджелес з "Елітним товариством", а компанію їй на червоній доріжці склали режисер картини Софія Коппола, а також Гвен Стефані, Періс Хілтон, Хлое Севіньї та інші поціновувачі кримінальних драм.

Сюжет ми давно вже знаємо, і все ж коротенько нагадаємо: картина розповідає про сміливу банду підлітків, які безцеремонно проникали в будинки зірок і забирали на пам'ять все, що привертало їхню увагу.

Цікаво, що у персонажів фільму були реальні прототипи - кілька років тому серія гучних крадіжок пронеслася по особнякам Ліндсі Лохан, Орландо Блума, Періс Хілтон (не дивно, що Періс відвідала прем'єру - а раптом і про неї розкажуть у картині). У результаті їм вдалося награбувати більше трьох мільйонів доларів.

Що скаже каліфорнійська публіка - ми поки не знаємо, а от реакцію Френсіса Форда Копполи (і за сумісництвом батька режисера картини) вже помітили - тато з гордістю потиснув руку талановитої дочки.

Зараз ви читаєте новину «Ніхто не зміг перевершити зірку "Гаррі Поттера" на прем'єрі "Елітного товариства" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути