понеділок, 15 квітня 2024 16:43

"Нічого не складається" - Добринін вперше назвав причину розлучення з Квітковою
5

Нікіта Добринін і Даша Квіткова
Фото: instagram.com/nikitadobrynin
Нікіта Добринін і Даша Квіткова
Нікіта Добринін і Даша Квіткова
Нікіта Добринін і Даша Квіткова
Нікіта Добринін і Даша Квіткова

Український ведучий Нікіта Добринін вперше прокоментував, чому розлучився з блогеркою Дашою Квітковою.

У проєкті "Пісня мого життя" шоумен заявив, що кохання почало згасати. Він натякнув, що саме Даша була ініціатором розриву.

"На жаль, не хочеться, напевно, триматися сім'єю виключно заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях і, зрозуміло, що ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємні почуття. На жаль, інколи так складається, коли і почуття мають якийсь свій термін придатності. Можливо, ми йшли вінчатися, щоб оновити, закріпити, отримати якусь нову енергію. Але якщо й цієї нової енергії вже немає, на жаль, нічого не складається", - висловився Добринін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 59-річний Кіану Рівз вперше за довгий час показався на публіці з коханою

Додав, що не шкодує про шлюб з Квітковою, оскільки в них народився син - Лев.

"Буду чесним, я дуже щасливий, що в Лева мама саме Даша. Я знаю, наскільки вона його любить, наскільки сильно вона вкладається. Це видно по дитині. Я ні про що не жалкую, тому що є він. І все, що відбувається в моєму житті і відбувалося в нашому житті, варте того моменту, який є зараз, - це наш син", - підсумував ведучий.

Добринін та Квіткова зіграли весілля у серпні 2020 року, а у вересні 2022 року вони обвінчалася. Однак вже у січні 2023 року подружжя повідомило, що розлучається.

Блогер Богдан Беспалов, посилаючись на свої джерела, заявляв, що зіркова сім'я розпалася через невірність блогерки. Нібито будучи в шлюбі з ведучим вона поклала око на продюсера Євгена Таллера. Він її приваблював, як більш забезпечений партнер.

Пізніше Квіткову запідозрили у новому романі з "Холостяком" Михайлом Заливако. Чутки почали поширюватися після того, як Квіткова 27 серпня потрапила в ДТП. Тоді Заливако одразу приїхав на місце аварії.

У квітні цього року ходили чутки, що Квіткова зустрічається із засновником популярного Telegram-каналу - Максимом Лавриненком.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого не складається" - Добринін вперше назвав причину розлучення з Квітковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути