Ексклюзиви
неділя, 20 травня 2018 14:07

Незадоволена королева та невдалі сукні: як жартують з весілля Меган Маркл та принца Гаррі у мережі

Автор: Reuters
  Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл
Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл

Мережу підірвали меми про весілля принца Гаррі та акторки Меган Маркл, яке відбулось вчора, 19 травня.

Одне із найперших користувачі відзначили понурий вигляд королеви Єлизавети II, бабусі нареченого. Вони припустили, що монарх незадоволена вибором принца і нововведенням Маркл щодо святкування.

"Реакція кожного. Обличчя Елтона таке смішне", - прокоментували один із мемів.

В мережі пишуть, що під час весільної церемонії Меган Маркл не здійснила перед королевою Єлизаветою II традиційний реверанс. Однак цього не можна знати точно, оскільки камери не завжди були спрямовані на молодят чи королеву.

Також експертам вдалось з'ясувати, що під час очікування на наречену Меган Маркл принц Гаррі сказав брату принцу Вільяму про те, що у нього затісні штани.

Перед початком церемонії одними з перших слів, які промовив принц Гаррі, коли побачив Меган, були на кшталт: "Як ти себе почуваєш? Виглядаєш дивовижно". Іншим здалось, що він говорив: "Я скучив. Мені пощастило". Деякі взагалі стверджують, що друга фраза, яку промовив принц, була "Мені страшно до всрачки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото доньки Кейт Міддлтон із королівського весілля підкорили світ

Про інші моменти з весілля користувачі також поділились фотожабами та жартівливими коментарями.

"О Боже, одна з гостей вдягнула той же наряд, коли Меган познайомилася з королевою в фільмі Lifetime!" - написала користувачка з ніком Michaela‏.

"Принцеса Шарлотта - це я на початку навчального року і принц Джордж - це я на 5-й секунді семестру", - написала warnerdraco.

Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися 19 травня. Церемонія відбулася у каплиці Святого Джорджа у Віндзорському замку. У день одруження Гаррі набув титулів Його Королівської Високості Герцога Сассекського, графа Дамбартона та барона Кілкелема. Меган Маркл після одруження набула титулу Її Королівської Високості Герцогині Сассекської.

Зараз ви читаєте новину «Незадоволена королева та невдалі сукні: як жартують з весілля Меган Маркл та принца Гаррі у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути