субота, 27 жовтня 2012 11:19

Невістці Януковича заборонили говорити

Невістці Януковича заборонили говорити

24 жовтня дружина молодшого сина президента України — Ольга Янукович — з'являється на показі колекції одягу донецької дизайнерки Ксенії Мамедової. Ольга змінила імідж, перефарбувалась з брюнетки у блодинку та схудла.

Одягнута у чорний довгий піджак, губи нафарбовані темно-вишневою помадою. Сідає за останній кутовий столик у київському ресторані "Базар" на Бесарабській площі. Дістає iPod і починає грати в іграшку. Поряд біля неї сидить дитина дизайнерки, чоловік схожий на охоронця та прес-секретар Віктора Януковича-молодшого Лідія Шевченко. У мікрофон жіночий голос оголошує, що показ відбудеться за підтримки Віктора Януковича.

"Говорять, що половина одягу з колекції купила сама Ольга Янукович", - розповідає білявка з бокалом вина.

Колекція одягу зимова. Дизайнер показала короткі та довгі сукні, спідниці, сорочки, костюми та пальто з елементами чорного мережива. Кольори — білий, бежевий, молочний, чорний, смарагдовий. Мінімальна ціна сукні — дві тисяча доларів.

"Оля моя дуже хороша подруга та клієнтка, - каже Ксенія Мамедова. - Вона не дає коментарі, скоро вибори. Замовляла у мене одяг кілька разів. Востаннє це була сукня на її День народження".

Ольга Янукович з журналістами не спілкується.

"Мені чоловік заборонив говорити і давати якесь інтерв'ю", - каже вона.

З посмішкою відвертається від журналістів, після чого спускається на поверх нижче і забігає у гримерку моделей. Біля дверей стоять двоє охоронців — чоловік та жінка. По рації передають чи біля дверей немає людей. Янукович сидить у комірчині з півгодини, після чого охорона всіх відштовхує і вона вибігає з ресторану. Декілька хвилин стоїть на проїжджій частині дороги біля "Арени сіті".

"А що це за "звєзда", ти знаєш?", - каже паркувальник.

"Не знаю. Може, це Мазурка ловлять?", - припускає його колега.

Ольга Янукович сідає у чорний "Фольксваген "Туарег".

Зараз ви читаєте новину «Невістці Януковича заборонили говорити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути