Ексклюзиви
середа, 30 червня 2021 14:30

Нестандартна краса: 5 plus size моделей, які змінили модний світ

Нестандартна краса: 5 plus size моделей, які змінили модний світ
Модний світ доводить, що краса буває різною. Фото: Victoria's Secret. Facebook

Грайливі, кокетливі, емоційні та спонтанні, зацікавлені, серйозні, цілеспрямовані та загадкові. Жінки такі різні і такі багатогранні. І сучасна мода дуже активно відображає цю різноплановість завдяки не тільки своїм творінням, але й моделям різних фігур та зовнішності.

Про найвідоміших plus size моделей світу читайте в матеріалі Gazeta.ua.

Ешлі Грем

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Найпопулярніша у світі plus size модель та власниця лінійки спідньої білизни потрапила у модельний світ у 12 років. З тих пір Ешлі Грем демонструє, що краса може бути за межами стандартних 90-60-90, а також вселяє впевненість у собі мільйонам жінок по всьому світу. Не дивлячись на пишні форми, прихильниця бодіпозитиву та фемінізму активно займається спортом та пропагандує здоровий образ життя, але при цьому не катує себе дієтами заради тонкої талії.

Кейт Аптон

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kate Upton (@kateupton)

Кейт активно знімається у кіно та бере участь у професійних модельних зйомках. Дівчину впізнає та любить весь світ перш за все через порушення всіх модельних вимог – білявка з голубими очима має об'єм стегон 85 см при зрості 185 см. Кейт неодноразово ділилася в інтерв'ю, що зовсім не комплексує через нестандартні модельні форми та приймає себе у будь-якій вазі. Справжній приклад адекватного прийняття себе!

Тес Холідей

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от T E S S H🍒L L I D A Y (@tessholliday)

Найповніша модель у світі, яка також активно пропагандує любов до свого тіла у будь-якому його стані. Тес не вважає надмірну вагу своїм недоліком (дівчина важить 155 кг), а скоріше називає це своєю особливістю та перевагою. Дівчина без сорому демонструє оголене тіло і кожного року активно знімається у всесвітньо відомих проектах та красується на обкладинках найпопулярніших модних журналів.

Палома Ельсессер

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от paloma elsesser (@palomija)

Рlus size модель цього року приєдналась до VS Collective та стала голосом усіх жінок з надмірною вагою. Палома не раз зазначала, що кожного року тисячі жінок страждають через неприйняття свого тіла завдяки нав'язаному розумінню краси, що стає важливою проблемою світу. Жінка активно виступає проти використання фотошопу та пропагандує показ реального тіла звичайної жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus-size, трансгендер і футболістка: хто став новим обличчям Victoria's Secret

Маркіта Прінг

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Quita (@marquitapring)

Маркіта закликає дівчат з нестандартними формами любити себе та не комплексувати через відмінності з тілом, яке демонструють стрункі моделі. Модель знімається в V — Curves Ahead, Ford і навіть Vogue Italia. Хіба це не ще один доказ того, що краса вже давно вийшла за межі застарілих стандартів?

Американська plus size модель 33-річна Ешлі Грем не соромиться демонструвати оголену пишну фігуру. Цього разу вона зробила селфі напроти дзеркала у ванній.

Пишнотіла модель позувала абсолютно голою з рушником на голові. Оголені груди Грем прикрила рукою і показала язик.

"Просто дозволимо цьому скріншоту з сьогоднішнього відеоблогу говорити самому за себе. Це добре", - підписала фото Ешлі.

Зараз ви читаєте новину «Нестандартна краса: 5 plus size моделей, які змінили модний світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути