понеділок, 08 листопада 2021 14:04

Неймовірні вирізи та екстремальні декольте: чим вражали зірки на гала-вечорі LACMA
14

У Лос-Анджелесі відбувся ювілейний благодійний вечір LACMA Art+Film. Організаторами щорічного заходу виступили голлівудський актор Леонардо Ді Капріо та представниця LACMA Єва Чоу. Пройшов 10-й гала-вечір у Музеї мистецтв.

Цьогоріч спонсором заходу став модний будинок Gucci. Спеціальні нагороди здобули художники Емі Шеральд і К'янде Вайлі та режисер Стівен Спілберг. А знаменитості похизувалися яскравим вбранням на смарагдовій доріжці LACMA Art+Film.

Gazeta.ua зібрала бездоганні образи, в яких зірки з'явилися на гала-вечорі.

Зірка стрічки "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон вразила ефектним вбранням від Gucci. Постала у блискучому топі та ніжно-рожевій максіспідниці.

Американський співак і актор Джаред Лето обрав білий костюм, прикрашений рожевим пір'ям, від Gucci. Біле вбрання вдягнула й американська світська левиця Періс Гілтон, але іншого бренду - Pamella Roland. Дружина канадського співака Джастіна Бібера Гейлі також відвідала захід у білій сукні, але від Saint Laurent.

Американські акторки Ель Феннінг і Кірстен Данст, а також співачка Біллі Айліш, постали в чорних сукнях від Gucci.

Американська попспівачка Майлі Сайрус вдягнула квітчастий total look від Gucci x Balenciaga. А репер Lil Nas X обрав жовте вбрання, прикрашене бежевим пір'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З макіяжем і в рожевій шубі: обкладинку європейського Vogue уперше прикрасив чоловік

Мексиканська кіноакторка Сальма Гаєк постала у блискучій градієнтній сукні від Gucci. Британська акторка і модель Сієна Міллер вразила спокусливим міні від Gucci.

Зірка стрічки "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон вразила ефектним вбранням від Gucci
Фото: Reuters
Репер Lil Nas X обрав жовте вбрання, прикрашене бежевим пір'ям
Американська акторки Ель Феннінг постала в чорній сукні з вирізами від Gucci
Мексиканська кіноакторка Сальма Гаєк постала в блискучій градієнтній сукні від Gucci
Американський співак і актор Джаред Лето обрав білий костюм, прикрашений рожевим пір'ям, від Gucci

Американська співачка 52-річна Дженніфер Лопес відвідала прем'єру фільму "Остання дуель". Зірка в ефектному образі прийшла підтримати коханого 49-річного Бена Аффлека.

Презентували стрічку, сценаристом якої виступив Аффлек, в американському Нью-Йорку. Акторка одягнула сексуальний комплект коричневого кольору, який складався з максіспідниці й кроптопа з довгим рукавом. Лопес підкреслила цим вбранням підтягнуту фігуру. Доповнила образ сумкою Tom Ford.

Зараз ви читаєте новину «Неймовірні вирізи та екстремальні декольте: чим вражали зірки на гала-вечорі LACMA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути