середа, 01 вересня 2021 12:53

Не сьорбає й не облизується: Фреймут поділилася секретами етикету

Телеведуча 39-річна Ольга Фреймут знову поділилася в Instagram порадами з етикету. Цього разу розповіла про улюблені секрети висококласної панни.

Передусім Фреймут наголосила, що варто звертати увагу на поставу.

"Рівна спина й голова. Між підборіддям і грудьми має бути відстань із долоню. Якщо голова хилиться додолу, як зів'яла жоржина, жінка матиме невпевнений вигляд", - написала телеведуча.

Також зазначила, що не варто відводити погляд від співрозмовника.

"Говорити про коронавірус, борги, антихристів і дурнувату владу - заняття ледачих на лавці біля під'їзду. Жінка цікавиться співрозмовником. Більше слухає, говорить мало. Ніколи не перебиває і не продовжує речення за того, з ким спілкується", - наголосила Фреймут.

Автор: instagram.com/freimutolia
  Телеведуча Ольга Фреймут вчить підписників "панським" манерам
Телеведуча Ольга Фреймут вчить підписників "панським" манерам

"Ніколи не бідкається і не нарікає. Навіть якщо в неї був поганий ранок, посварилася з коханим, змерзла, оштрафували за перевищення швидкості. Не ділиться цим зі світом. А контролює радість і гнів".

Також телеведуча зауважила, що благодійністю потрібно займатись анонімно.

"Жінка завжди чуйна до чужого лиха. Навіть якщо бракує часу, викличе "швидку", коли побачить, що хтось лежить непритомний на вулиці. Вона робить благочинність анонімно. Телефонує літнім родичам. Чуйна до ближнього".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фреймут порадила не фотографуватися з тими, хто "програє на вашому тлі"

Наостанок Фреймут повчила манерам поведінки за столом.

"Жінка їсть охайно, не сьорбає, як із перепою. Не облизується. Бортики тарілки чисті. Вона не дує на гарячий суп. Користується приборами, не розмахує ними, немов відганяє злих духів. Не кусає хліб, не говорить із повним ротом. І залишає трохи в тарілці, навіть якщо не наїлася", - додала зірка.

Телеведуча Ольга Фреймут порадила підписникам, як правильно ходити на побачення. Вона підкреслила, що не варто приймати запрошення пізніше ніж за 48 год. до зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Не сьорбає й не облизується: Фреймут поділилася секретами етикету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути