понеділок, 15 березня 2021 13:36

Фреймут порадила не фотографуватися з тими, хто "програє на вашому фоні"

Фреймут порадила не фотографуватися з тими, хто "програє на вашому фоні"
Ольга Фреймут дала поради, яких фотографій треба уникати. Фото: instagram.com/freimutolia

Ведуча 39-річна Ольга Фреймут регулярно дає поради з етикету своїм підписникам. Цього разу вона розповіла, в яких місцях краще не фотографуватися та яких світлин треба уникати.

Порадами вона поділилася в Instagram. Жінка зауважила, що краще не робити селфі.

"Уникайте селфі. Хіба ви сама на Говерлі й вас нікому сфотографувати. Не фотографуйтеся в церкві, під час вистав у театрі, на похороні, у деяких музеях. Також на місці аварій і там, де людям погано. Якщо в гостях, спитайте дозволу, чи можна виставляти фото з чужого дому", - написала в дописі телеведуча.

Вона зазначила, що краще не фотографуватися з тими, "хто програє на вашому фоні".

"Наприклад, ви з макіяжем, а подруга з подряпаним носом, або в місцях, де очевидна бідність присутніх і ваша заможність", - зауважила Фреймут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найчастіших помилок етикету за столом, які всі повторюють

"Не фотографуйтеся в небезпечних місцях: над прірвою, на даху, біля пащі лева. Ризикувати життям заради фото - вульгарно. На дитячих святах чи інших заходах, де працює фотограф, не знімайте все підряд. Насолоджуйтеся моментом. Обережно виставляйте фото в лікаря чи із салонів краси. Уникайте світлин, де вам вставляють зуби, вирізають чиряк, роблять педикюр чи депілюють ноги. Перш ніж публікувати світлину, подумайте, як на неї відреагує найавторитетніша людина у вашому житті", - додала вона.

Українська телеведуча й учасниця проєкту "Танці з зірками" Ольга Фреймут показала розкішні апартаменти в Подільському районі Києва. Фреймут проживає там разом з чоловіком, гендиректором "Нового каналу" і продюсером Володимиром Локотком, а також дочками Златою і Євдокією та сином Валерієм.

Зараз ви читаєте новину «Фреймут порадила не фотографуватися з тими, хто "програє на вашому фоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути