субота, 11 лютого 2023 11:32

Не політик і не розвідник – "Міс Україна Всесвіт 2022" розповіла про коханого
7

Апанасенко розповіла про залицяльників та коханого чоловіка
Фото: instagram.com/crystal.viktoria
Апанасенко розповіла про залицяльників та коханого чоловіка
Апанасенко розповіла про залицяльників та коханого чоловіка
Апанасенко розповіла про залицяльників та коханого чоловіка
Апанасенко розповіла про залицяльників та коханого чоловіка

"Міс Україна Всесвіт 2022" 29-річна Вікторія Апанасенко вперше заговорила про особисте життя. Вона зустрічається з хлопцем, але розсекречувати його не хоче. Лише зауважила, що її коханий не політик, не держслужбовець і не розвідник.

"Він дуже добрий, дуже сміливий, він бореться на своєму фронті. Я дуже ним пишаюся. Я нічого не буду казати з багатьох причин", – заявила Апанасенко в інтерв'ю Анні Олицькій.

Вікторія Апанасенко зізналася, що ніколи не шукала чоловіків на сайтах знайомств, вони самі підходили до неї то на вулиці, то в ресторанах. Одного разу хлопці навіть наздогнали на авто таксі, в якому вона їхала, і закидали через вікно телефони, щоб взяти номер. Однак нахабних дівчина не любить. Агресивні чоловіки – це теж табу для неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна Всесвіт" зачарувала знімком із дитинства: милі фото

Представниці України на "Міс Всесвіт 2022" надсилали тисячу троянд і щодня завалювали букетами, але таким її не підкупиш.

"Був випадок, коли кожного дня мені надсилали неймовірно великі букети. Я не знаю, як знайшли мій номер. Хлопець дуже старався, але мені дуже важливо, щоб це були не просто квіти, а комбінація якостей. Я завжди за правду, а не за те, щоб мучити людину або якось підіймати своє его. Мені це не потрібно", – заявила "Міс Україна Всесвіт 2022".

Міс Україна Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко у юному віці була в ненайкращих стосунках із їжею та власним тілом.

Через це мордувала себе нездоровими дієтами та переживала значні коливання ваги. Додала, що особливості її тілобудови не дозволяли досягнути худизни топмоделей.

Зараз ви читаєте новину «Не політик і не розвідник – "Міс Україна Всесвіт 2022" розповіла про коханого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути