субота, 07 травня 2016 12:15

Не подорожую Азією і Латинською Америкою, бо вони брудні - Оксана Гутцайт

Автор: Тарас Подолян
 

Ведуча випуску новин на телеканалі "ICTV" Оксана Гутцайт розповіла Gazeta.ua про те, якими країнами подорожує та як виграла у казино.

"Була у багатьох містах США, - говорить 39-річна Оксана. Велику частину заробітку витрачає на подорожі. Вважає, що це розумне капіталовкладення в позитивні емоції. - Дуже подобаються хмарочоси Америки. Лос-Анджелес зі своїм оскарівським кінотеатром та голлівудськими бульварами. А у Лас-Вегасі, наприклад, я навіть виграла 300 доларів. Не захоплююся рулеткою чи покером. Граю тільки на автоматах. Якось ставила на один долар. Виграла з третього разу. На цьому зупинилася. Коли гроші дістаються працею, то шкодуєш їх".

Чоловік ведучої - Вадим Гутцайт, олімпійський чемпіон з фехтування. Мають 14-річну дочку Еліну та сина Марка, 6 років. Донька займається художньою гімнастикою.

  Прес-служба ICTV
Прес-служба ICTV

"Дочка - спортсменка. Якось з нею поїхали на змагання у Словенію, - згадує ведуча екстремальну поїздку. - Прилетіли у Будапешт. З нього мали потрапити до якогось угорського містечка. Вже звідти - до Словенії. На вокзалі сіли у потяг. Посадили дітей. Проїхали дві зупинки. Добре, що були люди, які розуміли російську й українську. Ми жваво обговорювали поїздку. Нам сказали, що ми не в той бік поїхали.

Виявляється ми переплутали напрямки. Заїхали в якесь село. З нього добирались п'ятьма електричками. Було не смішно. Адже у нас була купа дітей, валізи. Ще гімнастичні обручі. Перебігати між платформами мали за декілька хвилин.

Коли вже приїхали на останню станцію, я аж розплакалася. Адже на мені і ще одному з батьків була відповідальність за всіх дітей. Приїхали в день змагань, адже вилетіли з Києва раніше на один день. Добре, що в Європі гуманні квитки. Там вказаний тільки напрямок. А дістатись до місця призначення можеш і п'ятьма потягами. Коли бігали по вокзалах, кричала всім людям українською "Розходьтесь!". Ніхто не розумів, але бачачи моє перелякане обличчя, поступались дорогою".

Оксана Гутцайт побувала майже у всій Європі та Північній Америці. Азію та Латинську Америку вважає "брудними", тому відкладає поїздку на далеке майбутнє.

Автор: Тарас Подолян
 

"В Азії не бувала жодного разу. Не приваблює цей регіон, - коментує жінка. - Він уявляється мені якимсь брудним, з мікробами в повітрі. Так само не хочу в якісь мусульманські країни. Це інший, дивний для мене менталітет. Хоча люди відпочивають в Об'єднаних арабських еміратах і кажуть, що це шикарний відпочинок. Те ж саме і з Таїландом. Планую поїхати туди, щоб скласти свою думку, а не опиратися на коментарі збоку. Тільки з цікавості".

Також Гутцайт любить подорожувати Україною. А до рідного Харкова зараз навідується не часто:

"Додому їздила півроку тому, на мамин день народження 10-го жовтня. Як тільки переїхала до Києва, намагалася кожні вихідні їздити додому. Зараз це дні народження батьків і бабусі. Ще на канікули дітей приводжу до батьків на два тижні. У Харкові маю багато улюблених місць. Одне з них називається "под градусником". Розташоване на вулиці Сумській. Там призначають побачення. Під Харковом є територія, яку називають "харківською Швейцарією". Там катаються на лижах, санчатах. З батьками часто там відпочивали".

Зараз ви читаєте новину «Не подорожую Азією і Латинською Америкою, бо вони брудні - Оксана Гутцайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути