Ексклюзиви
понеділок, 25 вересня 2023 13:12

"Не пишіть х*рню" – Мірошниченко показала, як виховує прийомного сина і відреагувала на "поради" в мережі
7

Інна Мірошниченко показала, як виховує прийомного сина Марселя
Фото: Скріншот
Інна Мірошниченко показала, як виховує прийомного сина Марселя
Інна Мірошниченко показала, як виховує прийомного сина Марселя
Інна Мірошниченко показала, як виховує прийомного сина Марселя
Інна Мірошниченко показала, як виховує прийомного сина Марселя

Дружина ведучого Тимура Мірошниченка Інна показала, як розвиває прийомного сина Марселя.

У своєму Instagram зазначила, що вчить дитину їсти руками, адже це допомагає пізнавати світ.

"Вчимо Марселя їсти руками. Торкатися їжі, розмазувати її. Хто пропустив, Марсель не торкається їжі взагалі. А це проблема для розвитку моторики, пізнання світу і т.д. Але поки йде важко. Буде сидіти над тарілкою голодний і ридати, поки я не підійду й не погодую", – поділилась жінка.

Додала, що скоріше за все, хлопчик – шульга. Звернула увагу Інна й на те, що Марсель навчився показувати вказівний жест.

Мією і Марко (старші діти подружжя – Gazeta.ua) я навіть не здогадувалась, який важливий оцей вказівний жест. А тут невролог, психолог, нейропсихолог, педіатр всі питають: "вказівний жест є?". Немає. І коли я питаю, як розвивати мовлення і т.д., то всі такі: "Почекайте, поки вказівного жесту немає, далі не йдемо". І от він з'явився тиждень тому", – пораділа Інна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знала, що вагітна: Мірошниченки вперше розповіли про матір прийомного сина

Підписники в особистих повідомленнях написали жінці чимало порад. На що вона емоційно відповіла.

"Не пишіть усяку х*рню по типу: "от я теж руками не їла і нормальна виросла", не страждайте фігнею. Не показуйте свою недалекість, насміхаючись над підходами лікарів і порівнюючи себе або свою здорову дитину в сім'ї з дитиною, яка має вроджені травми та вади розвитку. У нас є перелік компетентних спеціалістів, які ведуть нашого сина. І серед цього переліку немає "одна мамка з інсти", – наголосила Мірошниченко.

За словами жінки, лікарі не просто так запитують про досягнення дітей.

"Ці речі питають не для того, аби "поговорити". І не для того, аби оцінити, чи класно ви займаєтесь з дитиною. А щоб помітити важливі "червоні прапорці", які вказуватимуть на ту чи іншу проблему. Тож якщо у вашої дитини не було проблем, це не означає, що всі інші самі якось виростуть", – підсумувала блогерка.

Марсель народився дуже рано з вагою 1,4 кг. Через це у нього є проблеми з психологічним розвитком. Крім цього, у названого сина Мірошниченків викривлена грудна клітка, є травми головного мозку. Також у хлопчика грижа і проблеми з очима. Раніше Мірошниченки повідомляли, що від малюка багато хто відмовлявся. Але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити.

Зараз ви читаєте новину «"Не пишіть х*рню" – Мірошниченко показала, як виховує прийомного сина і відреагувала на "поради" в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути